932 041 041

Visió de les pràctiques a Vall de Núria

Es podria definir com a fantàstica l’experiència que estic vivint fent les pràctiques a la Vall de Núria.

Em presento, jo sóc en Dani Febrer i actualment estic estudiant el grau en Ciències de l’Activitat Física i de l’Esport a la Universitat de Vic. Aquest serà el meu últim any, ja que passaré a ser graduat i especialitzat en l’àmbit de la Gestió Esportiva i Lleure. Com és corresponent al 4rt curs, haig de realitzar les pràctiques en un centre concret i la Vall de Núria va ser el meu primer objectiu, des que em van donar la opció.

Us explicaré “el perquè” de venir a fer les pràctiques en aquest indret. Es pot dir que sempre he sentit debilitat per aquesta Vall tant peculiar i curiositat per la seva organització interna, per tant, quan em van acceptar em vaig sentir privilegiat i agraït per aquesta oportunitat.

Doncs bé, les meves funcions com a estudiant en pràctiques han estat, en primer lloc de recolzament a diferent personal del centre, en especial al responsable d'Esdeveniments, el meu tutor durant la meva estada i que ha estat supervisant la meva feina, en segon lloc, de seguiment de les activitats. Llavors, he pogut observar la feina que es porta a terme i realitzar diferents tasques, que es resumeixen amb l’organització d’esdeveniments i el seu procés, juntament amb feines de manteniment en el circuit de raquetes o al parc lúdic amb tracte directe amb els clients.

Les sensacions que he tingut fins al moment són molt positives i les expectatives sobrepassen el que m’havia imaginat. Puc afirmar, que estic gaudint de l’experiència i que l’aprenentatge està sent molt significatiu. Això implica un grau més de maduresa, per poder afrontar en un futur el meu inici en el món laboral.

Està clar que no tot són “flors i violes” i que hi ha moments d’acumulació de feina, però sempre en sortim vius. Es podria dir que els bons moments predominen majoritàriament sobre aquells que no ens agraden tant.

Segur que moltes persones saben quines sensacions desprèn Vall de Núria, ja sigui quan es ve a visitar o a gaudir dels serveis oferts, tot i saber-ho, amb una vegada no n’hi ha prou. Per als que no coneixen aquesta sensació, ja m’entendran quan tinguin un espai per poder pujar fins a aquest indret únic.

No puc oblidar que estic aquí per aprendre sobre la gestió esportiva que es fa a Vall de Núria i segurament marxi d’aquí sense saber-ho tot, però puc assegurar que hi ha molta feina darrera i que s’aconsegueix transmetre els valors que té l’esport de muntanya.

Voldria acabar, fent una valoració general sobre el meu pas per Núria realitzant les pràctiques i havent interioritzat totes aquelles activitats de les que he pogut ser partícip. Després de dues setmanes, puc dir que es respira un bon ambient de treball i s’observa a partir de la passió que tenen els treballadors per la seva feina. La veritat, és que amb ganes i sacrifici, surt bé tot allò que ens proposem.

No em vull acomiadar sense dir que ho trobaré a faltar. Ara si que puc dir: Fins a la pròxima!

Dani Febrer
Febrer 07, 2015
FGCAltres webs d'FGC Turisme
Top
x
Les meves reserves
Introdueixi el número de localitzador i l'email per consultar la seva reserva i poder cancelar-la o modificar-la.