932 041 041

El nadal és per excel·lència l’època de celebració, és el moment perfecte per gaudir del temps entre família i amistats i brindar plegats amb esperança d’allò que vindrà. És temps de donar, temps per compartir i temps per estimar.

 

Sense saber com, el nadal aconsegueix retornar-nos la il·lusió i l’alegria, potser per això creiem que és màgic. I ho és. Tanmateix, no tots els nadals són iguals. T’oferim passar el nadal més únic i especial que hauràs viscut mai, en una vall rodejada de llum i molta neu.

 

Podràs gaudir de les celebracions del 24 i 31 de desembre i el 5 de gener, enmig de la natura, com mai. Aquí t'expliquem quines activitats trobaràs!


 

24 de desembre CONCERT DE NADALES I CAGA TIÓ A L'HOTEL VALL DE NÚRIA


La tradició de fer cagar el Tió és una de les tradicions catalanes del nadal més singulars. Però també una de les més divertides i no només pels més petits i petites de la casa. Els regals i torrons agraden a tothom. No obstant això, deixeu-vos un lloc a l’estómac pel sopar de Nadal de l’Hotel Vall de Núria, però no us atipeu perquè després, al Saló de l’Estatut heu de tenir forces per entonar, tots plegats, les tradicionals nadales. La nit conclourà amb un concert de gala amb el grup “M’agrada ballar”.

 

Ben segur que els allotjats de l'Hotel Vall de Núria recordaran aquesta nit!

Caga tió Vall de Núria


 

31 de desembreREVETLLA DE CAP D'ANY A L'HOTEL VALL DE NÚRIA

 

Encetar un nou any només passa una vegada cada 365 dies i es mereix celebrar-ho com cal. L’emoció d’aquesta gran nit serà encara més inoblidable si succeeix en un entorn idíl·lic, no creieu?

 

El tret de sortida anirà a càrrec del Sopar de Gala del Restaurant de l'Hotel, un exquisit menú pensat i elaborat per sorprendre el vostre paladar. Perquè un bon sopar condueix a converses plenes de somriures i aquestes, a sortir a ballar a la pista de ball amb Dj, fins que el cos aguanti.

 

El sopar s'iniciarà amb un aperitiu servit al Saló de l'Estatut, seguit del Sopar de Gala al restaurant de l'Hotel, focs artificials a l'hora de les campanades... i una magnífica revetlla amb molta festa!


 

4 de gener – MÀGIA AMB FELIX BRUNET

 

Amb 20 anys d'experiència professional i havent actuat en 9 països, Fèlix Brunet actuarà el 4 de gener a Vall de Núria a les 18:45h a l'Auditori.

 

Us sorprendrà diverses tècniques: Màgia de prop, màgia Còmica per adults, màgia infantil, mentalisme, escapisme, així com Grans Il·lusions. La seva manera d'actuar i relacionar-se amb el públic sempre de manera dinàmica i amb molt d'humor, fan que tots gaudeixin i participin amb el seu espectacle. 

 


  

5 de generNIT DE REIS A VALL DE NÚRIA

 

L'estrella d'orient us guiarà cap a Vall de Núria on podreu veure l'arribada dels 3 Reis Mags d'Orient. Els donarem la benvinguda amb un espectacle de llum, música i foc, que al bell mig del bosc, encara serà més especial.

 

Viu la nit més màgica a Vall de Núria!

Nadal a Vall de Nuria

 

Novembre 28, 2019

Explora el territori amb nosaltres

FGCAltres webs d'FGC Turisme
Top
x
Les meves reserves
Introdueixi el número de localitzador i l'email per consultar la seva reserva i poder cancelar-la o modificar-la.