932 041 041

Vida d'un fotògraf confinat - Pep Hubach

Molta gent segurament conegui els colors del capvespre, de la sortida del sol o dels isards de Núria gràcies a les fotografies de Corriols de Llum, una pàgina molt inspiradora on trobem una explosió de colors de tots els racons del món, però sobretot del Ripollès i en concret de la Vall de Ribes.

 

Darrere d'aquestes fotografies hi ha en Pep Hubach, el coneixeu? Us el presentem!


Hola Pep, pots explicar-nos una mica a què et dediques, on vius i com era el teu dia a dia abans del confinament?

Bones, sóc en Pep un apassionat de la muntanya i de la fotografia. Abans del confinament no hi havia dia que no tingues contacte amb la muntanya, també cal dir que la meva ubicació em permet ser a la muntanya només sortir de casa, atent sempre als canvis de temps per gaudir de la natura amb tot la seva esplendor. Visc a Pardines, un poble situat a 1226 m d'alçada a la vessant sud del cim del Cerverís i al vessant nord del cim del Taga, a la Vall de Ribes.

 


Quan es va donar l'ordre de confinament on estaves i com et va afectar?

Era esquiant a Suïssa, vaig haver d'agafar un vol dos dies abans per poder tornar a casa, just un dia abans de tancar els aeroports.

 

La fotografia, l'esquí, el trail running... Són les teves passions, com estàs portant-ho tancat a casa? Has trobat noves maneres de continuar fent fotos?

Quan vaig arribar a casa de seguida vaig tenir clar que la temporada d'esquí s'havia acabat, que això anava per llarg. El trail running el viurem diferent aquesta temporada, potser serà més digital que mai.


Cal estar tranquil a casa i intentar entre tots que això torni a la normalitat, és complicat estar tan a prop de la muntanya i no poder sortir. 


Imaginació i creativitat per fer algunes fotos a casa, però de seguida s'acaba, l'espai no dóna per gaire més.

 

 




En quins projectes professionals t'ha afectat l'ordre de confinament?

La meva feina fotogràfica es divideix en dos temes: un les curses de muntanya, l'altre el dia a dia que ensenyo a la gent, a través de les xarxes, l'expressió diària de la muntanya, ara tot està parat i per tant jo també.

Per les teves fotografies, es veu que ets una persona que estima la natura i gaudeix moltíssim de l'esport a l'aire. Emocionalment, com has viscut aquesta finalització sobtada de la temporada?

De moment l'impacte del virus és baix als pobles petits i per tant no puc estar molest, això més tard o mes d'hora passarà i tornarem a fer el que ens agrada. Es bo plantejar-te això com si tinguessis una lesió i no poguessis sortir de casa i cal un temps per recuperar-se.

 


Com és el teu dia a dia? Com t'entretens, fas quelcom per mantenir-te en una bona forma física?

Es una sort poder viure a tocar de la muntanya, quan et lleves al matí i poder sentir els sorolls de la primavera i veure les llums per la finestra davant la serra Cavallera, quan el dia neix i el sol surt o bé s'amaga al capvespre.

L'espai que tinc al costat de casa es suficient per mantenir el cos amb moviment unes estones al dia.

 

Quins consells o idees donaries als fotògrafs que com tu es troben confinats?

Es temps per posar una mica d'ordre en tots els arxius que es van acumulant i arxivar com cal. També editar nous videos, aquells que fa temps tenies al cap i no hi havia temps per poder fer-ho.

 


Què és el primer que faràs quan acabi el confinament?

El que he fet sempre, sortir i gaudir de les meravelles de la natura.

 

 


Pàgina web www.corriolsdellum.com

Perfil d'Instagram Corriols de Llum

Pàgina de Facebook Corriols de Llum

Abril 27, 2020
FGCAltres webs d'FGC Turisme
Top
x
Les meves reserves
Introdueixi el número de localitzador i l'email per consultar la seva reserva i poder cancelar-la o modificar-la.