932 041 041

VI Clàssica de l´Olla de Núria 2012: Portes endins


Sóc treballador de Vall de Núria des de fa una dècada, he viscut en les meves cames  3 edicions de l’ Olla i alguna altra com a treballador, i aquest any he agafat el relleu d’ en Quique com a  organitzador. Estic destrossat! No em podia imaginar que portés tanta feina, quanta gent implicada hi arriba a haver, quantes hores dedicades, quants mails enviats, viatges, trucades, realment és impressionant.
De fet jo l’ únic que he fet és adaptar-me a una organització, per part de la Unió Excursionista Vic (www.unioexcursionistavic.org) que funciona de meravella, que està tot correctament estructurat , cada departament sap el que ha de fer , el com i el quan i la coordinació per part de l’ equip directiu  ( Pep, Jordi , Imma ) excel·lent , he aprés tantes coses...... I sens dubte seria impossible sense els 56 socis de la Unióque de manera desinteressada s’ ofereixen a treballar com uns condemnats aquest cap de setmana de Juliol..... em trec el barret!.            Agrair també a tot el personal de Núria que ha sofert canvis d’ horaris intempestius,  jornades més llargues, volums de feina més intensos, ells també posen el seu gra de sorra.


Centre control a ple rendiment

I tot això només té un objectiu: que el corredor vingui a disfrutar per les  muntanyes de Vall de Núria preocupant-se només de córrer , caminar, saltar, el que li deixin fer les  seves cames i gaudir d’ aquest magnífic entorn que tenim. Aquest era un any difícil, el respecte per la muntanya i les exigències mediambientals, obligaven a fer la cursa sense suport aeri o sigui, sense possibilitat d’ oferir avituallaments en alçada ; ja que és impossible pujar a peu l’ avituallament sòlid i líquid per a 650 corredors, i no us penseu que no varem estudiar el tema mules!. Finalment la gent ha respòs molt be adaptant-se també ells a aquests canvis cadascú a la seva manera.

També ens hem atrevit amb les noves tecnologies, sortejos per Facebook, seguiment de la cursa per Twitter ( #olladenuria ), suport visual per a informació, pantalles amb resultats, briffing amb mailing (ollaendins) . Una prova més del nostre interès per millorar,   hi ha noves idees per a l’any que ve, tot arribarà.

Les Olletes : valor de futur


I finalment, com no, agrair als espònsors que ens faciliten els productes, material i calés!! Si no seria impossible. Gràcies a tots l’ any que ve més i millor!.  


Text i fotos:  David Codony.
Juliol 20, 2012
FGCAltres webs d'FGC Turisme
Top
x
Les meves reserves
Introdueixi el número de localitzador i l'email per consultar la seva reserva i poder cancelar-la o modificar-la.