932 041 041

Vall de Núria pels més petits, molt més que el Parc Lúdic

Vall de Núria es planteja com un destí de turisme de muntanya familiar, on les families poden passar uns dies de vacances o escapades. El Parc Lúdic per tant, és la seva estrella, una instalació a l'aire lliure que integra diverses activitats permanents com les tirolines, el tubbing, el rocòdrom etc.

A més de les activitats  del Parc Lúdic i altres permanents com les passejades en poni, en barques, el mini golf o el tir amb arc, i les activitats pels allotjats a l’Hotel Vall de Núria, diferents cada dia, Vall de Núria també realitzarà esdeveniments puntuals i rebrà la visita de professionals de l’entreteniment per a tots els gustos, que faran que els dies a Vall de Núria, millorin, si aixó és possible! Vols saber tot el que us espera? Seguiu llegint!

Pels més ballarins, es farà la mini disco, que es celebrarà el dia 23 d’agost i que es tracta d’una activitat d’animació infantil amb jocs i balls amb música actual i clàssics. A més de ballar i aprendre coreografies podran jugar amb globus gigants i paracaigudes. Passant una bona estona!

 

 

Seguint amb el tema de la música, durant els dies 9,26 i 30 d’agost, els nens podran gaudir d’una festa refrescant i molt divertida, la festa de l’escuma! A més d’escuma, si us agrada fer bombolles de sabó, el dia 31 de juliol podreu viatjar  a un món màgic de contes i bombolles, coneixent el Planeta de les Bombolles.

 

 

Si en comptes de quedar ben nets voleu passar-ho bé embrutant-vos, però ben decorats, la festa Holi és la vostra! Aquesta festa india de benvinguda a la primavera i de celebració de l’amor consisteix en llençar bossetes de pols de colors mentre es balla! A Vall de Núria es celebraran els dies 14 i 28 d’agost i 6 de setembre.

 

 

Si us agrada la literatura i la música, a més no us podreu perdre els contes musicats d’en Jaume Ibars i en Jordi Tonietti, els dies 2, i 16 d’agost i 4 de setembre.

 

 

Finalment, si pel contrari us agrada la fantasia, no us podreu perdre les actuacions dels mags Pota i Fèlix Brunet, us deixaran bocabadats!

 

 

 

I vosaltres, què en penseu? Voleu venir a alguna d’aquestes activitats?

 

 

 

Juliol 25, 2018
FGCAltres webs d'FGC Turisme
Top
x
Les meves reserves
Introdueixi el número de localitzador i l'email per consultar la seva reserva i poder cancelar-la o modificar-la.