932 041 041

 Vall de Núria és una destinació familiar on pasar tant un dia d’excursió com uns dies d’escapada a la natura.

L’emoció ja comença amb el viatge en el tren cremallera, l’única manera d’accedir a la Vall. A través de congostos i un trajecte que ens fa veure el paisatge com si estiguéssim volant,  arribarem a la vall, la qual apareix de manera espectacular quan sortim de l’últim túnel, provocant un “Oh!” generalitzat. Una bona opció per estalviar en els bitllets és el bitllet de cremallera familiar, per un preu total des de 43,65 euros.

 

 

Una vegada a l’estació, però, no hi haurà temps de parar. Al seu ampli i relaxant entorn natural podreu realitzar excursions de tots els nivells, descobrint així tots els seus racons, el seu paisatge, fauna, flora…

Parlant d’activitats a la natura, un altre dels atractius de Vall de Núria és el seu llac. A més de poder jugar amb l’aigua i mullar-vos els peus (l’aigua està ben fresqueta del desglaç!) podreu llogar una barca de rems o una canoa.

 

 

 

Pels amants dels animals, Vall de Núria compta amb una granja escola situada al exterior dels edificis del Santuari.

Aquí els nens podran aprendre-ho tot sobre els animals domèstics, com gallines, conills, ànecs i un ase català, de la mà d’experts, així com conèixer en Nevat el mastí dels pirineus de Vall de Núria.

Al costat de la granja es troba l’Hípica, on poder conèixer els ponis, realitzar rutes a cavall o apuntar-se als casals d’equitació.

 

 

 

Per altra banda, l’estrella de Vall de Núria és el Parc Lúdic, un parc a l’aire lliure obert durant tot l’any integrat per diverses activitats molt divertides: karts, circuit de patinets, llits elàstics, rocòdrom pels més escaladors, tirol·lines o baixades en tubbing, un tobogan pel qual baixar en uns flotadors gegants com en els parcs aquàtics. Una oferta interessant per aprofitar el dia al parc lúdic per poc és el combinat de cremallera +  parc lúdic.

Finalment, el cau de la marmota és una ludoteca situada al costat del Parc Lúdic, on es realitzen diferents tallers per a nens entre 4 i 10 anys, entre ells, de jardineria, mascares, papiroflèxia, contes…

 

 

 

Per aquells interessats en passar un cap de setmana a Vall de Núria, existeixen dues opcions de packs d’estada amb activitats: L’estada “Al vostre gust” i la estada “Multiactivitats”.

El paquet El vostre gust” inclou allotjament al Hotel o Apartaments Vall de Núria en règim escollit a l’Hotel i bitllets de cremallera d’anada i tornada inclosos.

Per estades de dues nits o més, a més s’inclou el servei de visites guiades i viatges il·limitats en el cremallera.

Per altra banda, l’estada “Multiactivitats”, com el seu nom indica inclou  les activitats del Parc Lúdic, Minigolf, Ponis, Circuit d’Orientació, Barques i Canoes i accés al Cau de la Marmota.  També inclou dos nits d’allotjament en el règim escollit, viatges il·limitats en el tren cremallera i telecabina.

 

I vosaltres, a què espereu!?

 

Juny 04, 2018

Explora el territori amb nosaltres

FGCAltres webs d'FGC Turisme
Top
x
Les meves reserves
Introdueixi el número de localitzador i l'email per consultar la seva reserva i poder cancelar-la o modificar-la.