932 041 041

TREK & WALK

logo1-BO_verd

Us volem presentar la nostra marca de senderisme, el “TREK & WALK”, que a partir d’ara serà la nostra referència en les activitats relacionades amb caminar per la muntanya en l’entorn de Vall de Núria. Hem preparat diferents activitats etiquetades amb aquesta marca que us permetran descobrir els més de 150 km. de senders i camins, i la gran quantitat d’espècies de flora i fauna autòctona, tot ben “maridat” amb el meravellós paisatge que ens descobreix la Vall un cop la neu ha marxat.

bateig_senderisme_b

baixador_T&W

Diferents activitats perquè tothom “Gaudeixi l’estiu com mai”, des de passejades al voltant dels edificis de Vall de Núria per a totes les edats, a excursions o grans travesses per als més atrevits, un “Bateig de senderisme” per iniciats en un recorregut fantàstic de les tres valls (Eina, Noufonts i Noucreus) que us encisarà els sentits, o perquè no...? voleu veure ocells ? tenim també sortides de “birdwatching” preparades. Descobrireu rutes poc transitades com la del “Baixador de Fontalba”, o magnífics moments visuals de les postes de sol a les “Sortides de Capvespre”.

Bé, us convidem a que remeneu la informació publicada dins de la nostra web www.valldenuria.cat  i a que us familiaritzeu amb la marca del Trek & Walk que serà sinònim d’ofertes, regals i aventures per descobrir en l’entorn de Vall de Núria. Podeu fer la reserva de la vostra sortida a:

http://www.valldenuria.cat/website_valldenuria/cat/treck_wall.asp

Us deixem un petit "aperitiu" amb imatges del que us trobareu si veniu a Vall de Núria perquè,... Gaudiu la Vall com mai !!  

Text: Francesc Arrebola

Fotografies i Video: Vall de Núria

Abril 30, 2015
FGCAltres webs d'FGC Turisme
Top
x
Les meves reserves
Introdueixi el número de localitzador i l'email per consultar la seva reserva i poder cancelar-la o modificar-la.