932 041 041

Treballem la ment i l’esperit

És una novetat per aquest estiu i pensem que pot tenir una bona acollida entre els nostres clients, ja estiguin passant uns dies al nostre hotel, o bé ens vinguin a veure un dia qualsevol. Organitzem per tots els clients que vulguin un curs de Intel·ligència emocional” i fem classes de “ioga”. Si això li afegim un marc incomparable com és Vall de Núria, pensem que és una iniciativa que pot tenir èxit, i ens pot ajudar a tots plegats a cultivar més la ment i l’esperit en un entorn de pau i tranquil·litat.

Evidentment és cert que el context social en què vivim quasi ens obliga a fer una aturada de tant en tant, de manera que ens permeti “regenerar-nos” interiorment, mentalment,... i aquest tipus d’activitats treballen aquests aspectes. Una bona oportunitat per entendre el gran poder de les emocions sobre la ment amb el curs “d’Intel·ligència emocional”, i d’altra banda familiaritzar-se amb la disciplina del ioga per obtenir un benestar físic i mental a través de la relaxació i la meditació.

Podeu trobar informació sobre preus, dates, horaris,... dins de la nostra web a la següent adreça http://www.valldenuria.cat/website_valldenuria/cat/noticias.asp?id=303  i sempre podeu contactar amb la Central de Reserves de Vall de Núria.

Que ho disfruteu i... “Námaste” amics !! IEM_ioga

Text i il·lustració: Francesc Arrebola

Juliol 29, 2013
FGCAltres webs d'FGC Turisme
Top
x
Les meves reserves
Introdueixi el número de localitzador i l'email per consultar la seva reserva i poder cancelar-la o modificar-la.