932 041 041

T’ho han dit els teus pares, la teva parella et suplica que ho reconeguis i els teus amics comencen a estar farts de la teva negació. Ningú a la oficina suporta que posis l’aire condicionat a -10ºC i el metge t’ha recomanat que deixis de sortir al carrer amb l’anorac d’hivern. Confessa-ho, ahir a la nit vas anar a dormir amb els ulls humits mentre miraves a les fosques les fotografies de la temporada passada i la veïna et va descobrir fa dos dies lliscant pel parquet amb els esquís posats.

Encara no estàs disposat a enfrontar-te a la realitat? El primer pas en el camí de la curació és l’acceptació.

Avís a navegants: si et sents identificat amb alguna d’aquestes coses, si tens a prop algú que comença a experimentar aquests símptomes, no hi ha dubte: ets un Skiaholic.

 

1. PENGES FOTOS DE #WINTERTHROWBACK

 

 

Ja ens sabem de memòria totes les pistes que vas fer la temporada 2017-2018. Si estàs perdent seguidors a Instagram planteja’t fer una foto de peuets a la platja o si ets nostàlgic/a de mena regala’ns una foto de quan tenies 5 anys.

 

2. TENS L’AIRE CONDICIONAT MASSA ALT 

 

via GIPHY

Quan notes que els dits del peu comencen a encarcarar-se és un bon moment per baixar l’aire condicionat. D’acord, tots entenem que ets més de fred que de calor, però els que t’envolten no han de ser castigats amb temperatures frigorífiques. Generes més refredats que el mes de febrer!

(I recorda, tenint l’aire a uns 22ºC ets més respectuós també amb el medi ambient.)

 

3. SEGUEIXES BEVENT CAFÈ AMB LA TASSA DE LES ESTACIONS

 

 A la clàssica frase “Al matí no sóc persona fins que no em faig el cafè” tu sempre hi afegeixes una tassa de Port Ainé, La Molina, Vall de Núria, Espot o Vallter. Ens encanta formar part del teu esmorzar, però l’estiu és més de sucs o mojitos... i no et passis amb el gel que ens coneixem.

 

 

4. NO HAS CANVIAT DE FONS DE PANTALLA

 

Si coneixes el significat de la paraula powder és que ningú t’ha aconseguit convèncer perquè et canviïs la foto de la millor nevada de l’any passat. Pensa’t-ho bé, què hi ha de dolent en canviar-la per una panoràmica de Roma?

 

 

5. HAS VISITAT TOTS ELS OUTLETS QUE EXISTEIXEN

 

via GIPHY

Tothom sap que les millors ofertes pel material d’esquí son fora de temporada però tampoc cal que et passis la tarda actualitzant un cop i un altre la pàgina per veure si la oferta de botes baixa 5€.  Descansa una mica de pantalla!

 

6. NO POTS ABANDONAR ELS COMPTES D’ESQUÍ

 

 

Segueix la mateixa estratègia que amb la teva ex-parella, veure tots els posts de Facebook només et farà plorar, més val que ho deixem. Però no et preocupis, quan arribi la temporada d’hivern ens podem tornar a trobar.

 

7. A LES TEVES PARETS HI PODEM TROBAR COSES COM AQUESTA

 

 T’encanta decorar el teu pis amb els cartells vintage de les estacions. A més, així tens una excusa per parlar de neu quan venen visites.

 

8. FAS ÀNGELS DE NEU AMB LA SORRA DE LA PLATJA

 

via GIPHY

Encara que et dolgui a l’hora de fer un Àngel no és el mateix la neu toveta d’una bona nevada que les pedres de Calella de Palafrugell.

 

9. HAS PROVAT FER KITESURF AMB LA TAULA DE SNOW PERÒ NO T’OMPLE IGUAL

 

 

Aquella buidor que no es satisfà per més paelles que et mengis acabarà amb la teva salut. Els amics t’han intentat convèncer però tu saps que no es pot comparar.

 

10. APROFITES PER VIATJAR A PAÏSOS ON ES POT ESQUIAR

 

 

Tot addicte troba sempre la manera de sortir-se amb la seva. Si ets un skiaholic amb sort pots provar les pistes d’Argetina, Chile o Japó i així l’espera per la primera nevada als pirineus se’t farà més lleugera.

 

 

 

 

Agost 13, 2018
FGCAltres webs d'FGC Turisme
Top
x
Les meves reserves
Introdueixi el número de localitzador i l'email per consultar la seva reserva i poder cancelar-la o modificar-la.