932 041 041

Uneix-te al moviment ski break pel planeta d’alpro i la molina per continuar gaudint del fred i la neu

La revolució vegetal ha arribat a la molina: cafè amb beguda vegetal alpro gratis per a tots i totes.

La sostenibilitat mediambiental, eix fonamental de La Molina, és un repte social que únicament podem afrontar a través de la col·laboració de tota la societat.

 

És per això que ens hem unit a Alpro, marca líder en begudes vegetals i alternatives al iogurt, per a treballar conjuntament en la promoció d’accions més conscients, respectuoses i sostenibles amb la naturalesa. 

 

Amb aquest objectiu, Alpro i La Molina et proposem començar el dia amb un petit canvi que ho pot canviar tot: fer el cafè amb llet amb beguda 100% vegetal. 

Un petit gest en el nostre dia a dia que té un impacte molt més gran del que ens pensem, i és que amb una cosa tan senzilla com acompanyar el teu cafè amb 200ml de beguda vegetal redueixes les teves emissions de CO2 en un 66%.

 

Aquesta temporada, per sumar-vos cadascú de vosaltres a la revolució vegetal, cada dissabte de l’11 de febrer al 4 de març, el cafè amb Alpro serà gratuït als següents establiments de l’estació:

  • Restaurant – Cafeteria Alabau
  • Bar – Restaurant Pista Llarga
  • Autoservei Telecabina
  • Restaurant – Cafeteria Costa Rasa

 

Perquè segueixin els dies de fred, perquè segueixin els dies de neu, fes el teu Ski Break pel Planeta amb Alpro. T’esperem a La Molina!

Febrer 06, 2023
FGCAltres webs d'FGC Turisme
Top
x
Les meves reserves
Introdueixi el número de localitzador i l'email per consultar la seva reserva i poder cancelar-la o modificar-la.