932 041 041

Senderisme virtual:El camí vell et porta de travessa

promo-fb-dia-13

t3r-05 Eugues pasturant a Coma de Vaca

  Potser alguns coneixeu la Cursa virtual de Vall de Núria o inclòs pot ser  que hageu participat algun cop. Ara però us vull fer arribar la proposta actual. Volem que tots aquells que veniu a recórrer el camí vell sense ànim de batre cap rècord, participeu també en el registre de l'aplicació de la cursa virtual, perquè? Doncs molt fàcil: gràcies a la organització de la Travessa dels Refugis del Torb i al refugi Coma de Vaca, co-organitzador  de la Travessa dels 3 Refugis, podem sortejar una inscripció doble GRATUÏTA per cada travessa.  (El premi es podrà gaudir a partir de la primavera 2017)

  Així de senzill, només heu de descarregar-vos l'aplicació IOS o Android, obrir registre i participar escanejant el QR d' inici a la plaça del Raig de Queralbs i  el QR final al plafó damunt de la caseta de les barques del llac de Núria.

  Encara teniu temps fins el 13 de Novembre, el 15 de Novembre farem el sorteig de les travesses , 2 motxiles Salomon 20l, 2 rinyoneres Salomon, 2 cremalleres + forfet , 2 cremalleres + parc lúdic. Animeu-vos a pujar un dels camins més emblemàtics de Catalunya, ja sigui  en grup, sols, amb família tots tindreu les mateixes opcions al sorteig dels premis!!!.

motxilla-salomon-trail-20-l_20160576_190

t3r-03 Les dues travesses coincideixen en els estanys de Carançà
Fotos cedides per organització travesses.
Octubre 11, 2016
FGCAltres webs d'FGC Turisme
Top
x
Les meves reserves
Introdueixi el número de localitzador i l'email per consultar la seva reserva i poder cancelar-la o modificar-la.