932 041 041

SENDERISME PER SÈNIORS

Senderisme per sèniors,... no té caràcter pejoratiu, al contrari, la paraula sènior segons el Diccionari de la Llengua Catalana ho defineix, entre altres coses, com la persona d’edat superior a 21 anys i esportista. Per tant, ens sembla una bona etiqueta per identificar a aquelles persones que porten una vida saludable, els interessa el contacte directe amb la natura, disposen de temps lliure i els hi agrada caminar, bé perquè els hi ha recomanat el seu metge, o bé perquè simplement són uns apassionats de l’exercici en entorns naturals.

A Vall de Núria ho teniu fàcil amb més de 150 km. de camins senyalitzats, gran varietat d’espècies de flora i fauna, i un entorn incomparable. Continuant amb les activitats relacionades amb el senderisme i incloses dins de la marca “Trek&Walk” volem presentar-vos un producte pensat per la gent que de diumenge a dijous pot fer un parentesi de tres dies per caminar, descansar i tastar la nostra Gastronomia del Ripollès. Amb l’assessorament dels nostres guies professionals, i amb l’entrega gratuita d’un complert i detallat plànol on podreu trobar totes i cadascuna de les excursions diferenciades i localitzades per nivell i temps de recorregut, crec que tindreu uns condicionants òptims per passar una bona estada amb nosaltres.

anunci_trek_senior

Si esteu interessats podeu fer les vostres reserves a traves de la web de Vall de Núria a www.valldenuria.cat i organitzar-vos uns dies per descobrir la Vall a un preu molt atractiu,... de la resta ens encarreguem nosaltres

Que passeu un bon estiu i fins aviat,

Text: Francesc Arrebola

Fotografia: Vall de Núria

Juliol 25, 2015
FGCAltres webs d'FGC Turisme
Top
x
Les meves reserves
Introdueixi el número de localitzador i l'email per consultar la seva reserva i poder cancelar-la o modificar-la.