932 041 041

Senderisme a Vall de Núria

A punt de marxa A punt de marxa

Si t’agrada caminar Vall de Núria és el lloc ideal per practicar senderisme, en tenim uns quants de camins i cims que no crec que us els acabeu. Fàcils, per anar amb la iaia,... no tan fàcils perquè pateixis una mica, i ascensions difícils per als que estan més en forma. Tanmateix en tots els casos la recompensa de la satisfacció personal i de l’esforç realitzat, existeix. Altres al·licients com la descoberta de la natura i les vistes impressionants des de qualsevol punt de la Vall,... no cal ni dir-ho.

Pots triar l’opció de passar uns dies a Vall de Núria, i aprofitar molt més els itineraris, marcar-te rutes que et permetin aprofundir més en la bellesa de la Vall... Pensa que des de que se’n va l’últim tren al capvespre la sensació de desconnexió del món real és autèntica, res et pertorba i la tranquil·litat t’envaeix de cap a peus.... Un bon àpat, i una bona tertúlia amb els teus abans d’anar a dormir... en silenci,... només trencat pel xiulet del cremallera de bon matí que anuncia el començament d’una nova jornada.... Descobreix la sensació “d’elevar-te” sobre les muntanyes, de pujar amb elles i sentir el silenci de la terra només interromput pels sons de la natura en estat pur.

senderisme vall de nuria (1)

I si parlem d’estades comentar que els preus del nostre Hotel es situen a partir de 60 € per persona i dia, amb l’allotjament i l’esmorzar inclòs. Un hotel idíl·lic situat a l’edifici de Sant Josep i que forma part del Complex del Santuari de la Vall de Núria, renovat fa dos anys i que ens va suposar l’obtenció de diversos premis. Confort i comoditat garantida pels nostres clients. També podeu consultar altres alternatives d’estades a:

http://www.valldenuria.cat/website_valldenuria/cat/alojam_reserves.asp

No vull acabar aquest post sense fer esment de la necessitat de cuidar el nostre entorn natural, és el nostre patrimoni, i tots l’hem de cuidar i preservar..., simplement deixem-ho tot tal i com ho hem trobat.

Bé ja ho saps, no tens excusa..., prepara els patracols per anar d’excursió i vine a fer senderisme aquest estiu a la muntanya, amb la família o els amics, faràs salut, t’ho passaràs genial, i ... caminar és gratis...!!

No us canseu i fins la propera...

Text: Francesc Arrebola

Fotos: Vall de Núria

Un exemple gratificant: vídeo de “El Camí Vell de Queralbs a Núria”

Juny 05, 2013
FGCAltres webs d'FGC Turisme
Top
x
Les meves reserves
Introdueixi el número de localitzador i l'email per consultar la seva reserva i poder cancelar-la o modificar-la.