932 041 041

 

Si us diem que és un bonic racó del Pirineu Oriental, a més 2000 metres d'altitud i sota un paisatge preciós, sabeu on estem?

 

Sí! Correcte! Estem parlant de la Vall de Núria, un lloc privilegiat per tots els amants de la natura.

 

A la Vall de Núria podeu aribar-hi a peu a través del Camí Vell, una de les rutes més característiques del Pirineu. Sortint de Queralbs i amb un preciós escenari de fons arribaràs a Núria per continuar gaudint de la natura. O ve podeu anar-hi amb el tren cremallera, el qual va inaugurar-se l'any 1931 amb una ruta que va comença a Ribes de Freser, passant per Queralbs i finalment arribant a Núria.

 

A l'hivern la gent s'hi agrupa per gaudir de l'esquí i amb l'arribada del bon temps comencen les jornades de senderisme on la naturalesa és la protagonista indiscutible.

Totes les rutes estan indicades amb cartells perquè tothom arribi a port. A més hi ha diferents nivells perquè ningú es quedi sense gaudir-ne: rutes senzilles per poder fer amb tota la família i altres una mica més complicades per aquells que estan més preparats.

 

Una ruta és la "Travessa dels Tres Refugis" pels terrenys més clàssics de la muntanya ripollesa passejant pel Parc Natural de les Capçaleres del Ter i del Freser. Durant travessa gaudiràs zones molt boniques com els llacs de Bacivers i de Carançà o el Camí dels Enginyers entre altres.


Una altra possibilitat és la "Travessa dels Refugis del Torb" a través de la qual podràs impregnar-te de la cultura catalana amb una ruta que enllaça la Vall de Núria amb el macís del Canigó. La ruta amaga racons inoblidables com Gorgues del Freser, Coma de Vaca, Coll de la Marrana o Coll de Jou entre altres.



No heu practicat mai senderisme "d'alçada" o és la vostra primera vegada a la Vall?

Tranquils! No ens oblidem de vosaltres! És per això que hi ha la possibilitat de fer rutes guiades amb professionals de la zona. Tant és l'itinerari que escullis, cada ruta disposa d'un encant particular arribant a un destí comú: la desconnexió i tranquil·litat.

I si tot i això no hem aconseguit obrir-te l'instint excursionista però no vols perdre't la possibilitat de conèixer els racons del Camí Vell estàs d'enhorabona! Teniu la possibilitat de fer una cursa virtual, sols o acompanyats el dia que vulgueu i la podreu repetir les vegades que us vingui de gust. A més com que es tracta d'una cursa el primer que arriba té premi.

 


Sigui en la forma que sigui fa denteta oi? Doncs ara no tens cap excusa per gaudir de les precioses vistes que regala la Vall, només has d'escollir dia per gaudir d'una jornada perfecta!

Juliol 10, 2017
FGCAltres webs d'FGC Turisme
Top
x
Les meves reserves
Introdueixi el número de localitzador i l'email per consultar la seva reserva i poder cancelar-la o modificar-la.