932 041 041

Restauració a Vallter 2000

Vallter 2000 es troba ubicat al cercle d'origen glacial Morens – Ull de Ter, a la comarca del Ripollès. A causa de la seva bona ubicació, esdevé un lloc idíl·lic per gaudir de la natura o practicar esports a l'aire lliure. Un bon àpat després de l'activitat física és benvingut per tothom, és per això que Vallter 2000 compta amb serveis de restauració perquè després d'un dia intens, la millor recompensa és un bon àpat.

Bar Restaurant Vallter 2000


Aquest bar restaurant es troba a peu de pistes, té una major afluència de visites en temporada d'esquí a l'hivern. Compta amb servei self-service, el que és genial per tots aquells que volen menjar d'una forma rapida i tornar de seguida a gaudir de l'esport.

 



Zona de Pícnic


A la part posterior de l'edifici d'informació, a peu de pistes, es troba la zona de pícnic de l'estació que obre les seves portes des de les 12 h fins a les 16 h. Ideal per tots aquells que porten la seva carmanyola i busquen un lloc tranquil i còmode per dinar.



Frankfurt la Borda

 

Es tracta d'un petit local d'estil muntanyenc molt acollidor on podreu recarregar les piles després d'una jornada intensa mentre us escalfeu al caliu de la llar de foc, compartint experiències i sumant moments en família, amics, parella o amb un mateix.



Cafeteria les Marmotes


Es tracta d'una cafeteria amb un encant especial, ja que es troba a la cota 2.353 m, situant-se així com una de les cafeteries amb més altitud de Catalunya. Com que s'hi puja en telecadira podràs gaudir d'una parada al Mirador de la Costa Brava des d'on hi ha unes vistes precioses a la plana de l'Empordà i la badia de Roses. A més un cop a dalt podràs degustar aperitius d'alçada amb formatge i embotits de la vall combinats amb vi de Garnatxa de la DO de l'Empordà i pizzes "La Rústica  de Camprodon”.

 

Després d'un dia ple d'activitats, tots ens mereixem un bon descans acompanyat d'un sòlid àpat per agafar forces de nou. I quina millor manera que fer-ho a la mateixa estació, envoltats de cims i amb unes vistes inigualables?

Agost 25, 2017
FGCAltres webs d'FGC Turisme
Top
x
Les meves reserves
Introdueixi el número de localitzador i l'email per consultar la seva reserva i poder cancelar-la o modificar-la.