932 041 041

El mini club l’Esquirol forma part de l’estació Vallter 2000. És el lloc perfecte perquè els més menuts i menudes visquin les aventures més divertides cada cap de setmana: amb fang, pintura, construccions, teatre o circ, inclús el nadal i el carnestoltes, envoltats de natura i acompanyats de l’Esquirol Fajol, la mascota de l’Estació.

Des del matí fins al migdia, les famílies amb fills i filles podran gaudir de l’esquí amb total tranquil·litat. Mentrestant, els petits i petites de la casa s’ho estaran passant molt bé fent activitats a la neu, jugant, ballant i cantant amb tots els altres nens i nenes.

 

Cada setmana de la temporada d’esquí, el mini club organitzarà activitats lúdiques segons les diferents temàtiques, les quals aniran rotant cada mes.

A més a més de les activitats programades, el mini club de Vallter 2000 ofereix un projecte comú on tots els petits i petites que passin pel mini club podran col·laborar en fer un mural conjunt sobre l’Esquirol Fajol. Aquest mural finalitzarà l’última setmana de la temporada, amb un agraïment a tothom que l’ha construït i fet possible.

  

El mini club obrirà les portes a les 10h del matí fins al migdia, a les 14:30h. A les 11:00h es farà una parada per esmorzar i, cap al tancament, de 14h a 14:30h l’Esquirol Fajol es farà fotografies amb tots els nens i nenes, els quals podran explicar-li què han fet durant el dia i representar, finalment tots plegats, el ball final del Club. En finalitzar, es podrà recollir els fills i filles i es tancarà el mini club.

preus miniclub Vallter


  

Novembre 27, 2019

Explora el territori amb nosaltres

FGCAltres webs d'FGC Turisme
Top
x
Les meves reserves
Introdueixi el número de localitzador i l'email per consultar la seva reserva i poder cancelar-la o modificar-la.