932 041 041

Què t'espera aquest Nadal a La Molina?

Arriba el Nadal a La Molina, una època especial per a petits i grans on podràs gaudir d'una sèrie d'activitats d'allò més diverses posant en valor l'esport, el territori i la cultura. 

El Nadal és, possiblement, l'època de l'any on més ganes de diversió tenim. Serà aquest esperit nadalenc que ens torna a convertir en nens, el que ens fa sortir al carrer i buscar activitats per passar-nos-ho bé? Segur que sí.

 

El Nadal a la muntanya pren molt més sentit i La Cerdanya no podria ser una millor opció. La neu que cau del cel i reposa sobre les branques dels arbres, les llums que els il·luminen i el fred de l'aire ens conviden a gaudir de les passejades, amb el caliu dels que ens acompanyen. 

 

Et deixem aquí 6 plans per a que puguis gaudir al cent per cent de La Cerdanya aquestes festes:


 

25 de desembre – Visita del Pare Noël a La Molina

 

El dia 25, La Molina es vesteix de Nadal. Durant el matí del dia de Nadal La Molina espera l’arribada del Pare Noël. Per quina pista el veurem baixar? Sorpresa! Seràs el primer en veure'l? Quan el trobeu us podreu fer fotos amb ell i repartirà caramels per a tots els nens i nenes que l'estiguin esperant. Et trobarem entre tots? Segur que sí!

 

+ Info sobre l'esdeveniment


 

5 de gener – Arribada de SSMM els Reis d'Orient

 

 

Viu a La Molina una de les jornades més especials de tot l'any. L'estació rebrà la visita de SSMM els Reis d'Orient i organitzarà una baixada infantil de torxes. Com cada any l’estació d’esquí de La Molina espera l’arribada de Ses Majestats els Reis d’Orient. A partir de les 17.00h a Pista Llarga l’estació d’esquí oferirà diferents activitats.

 

A les 17.45h hi haurà xocolatada i coca per als nens i nenes. Cap a les 18.30 h, quan la nit comenci a caure, els Reis Mags començaran a baixar de les muntanyes acompanyats per tota una corrua de torxes fins arribar a Pista Llarga, on faran l’entrega de regals. Informem que aquest esdeveniment es gravarà en vídeo i es publicarà a les nostres xarxes socials com a esdeveniment públic celebrat a l'estació. Una tarda d'il·lusió que tothom recordarà! 


 

1 de gener – 70è Descens Infantil a la Pista Llarga La Molina

 

 

La Molina acollirà la 70a edició del Descens Infantil, una de les curses amb més antiguitat d’Europa, que es celebra cada 1 de gener des l’any 1950 a Pista Llarga, on es reuneixen uns 150 participants, acompanyats dels seus familiars i amics.

 

Els protagonistes d’aquesta prova han de demostrar les seves habilitats apreses en la disciplina de l’esquí al llarg de la seva curta vida, ja que la particularitat és que són nens i nenes fins a 6 anys.

 

Per a més informació i inscripcions: www.descensinfantil.cat 


 

XXVII Fira Pirineu Esport i Natura de Bellver de Cerdanya

Del 6 al 8 de desembre, Poliesportiu de Believer acollirà la 27a edició de la Fira Pirineu Esport i Natura de Bellver de Cerdanya.

 

La fira comptarà amb un mercat d’ocasió. Des de fa 9 anys, a més, hi ha un outlet amb les principals botigues d’esport de la comarca i també de Catalunya. De fet, la cita busca sempre donar un aire esportiu de la mà de marques de material d’esquí alpí, esquí nòrdic i esquí de muntanya. Amb tot, els visitants també podran participar en tallers.

 

La fira està organizada pel Club Esquí Bellver, amb la col·laboració de l’Ajuntament. 


 

Christmas Market La Cerdanya

Arriba la 5a edició del Christmas Market La Cerdanya a Bolvir! El 27, 28, 29 i 30 desembre 2019, i el 2, 3 i 4 gener 2020 al Pavelló Poliesportiu de Bolvir, podràs trobar artesania, decoració, joieria d'autor, roba, complements, bijuteria, alimentació, pinta cares i food truck! Trobaras marques amb productes exclusius per regalar. Amb un horari vespertí de 16h a 21:30h. L'entrada és lliure! 


 

31 de desembre - II Sant Silvestre de Ger

 

Després de l'èxit de la primera edició de la Sant Silvestre de Ger amb més de 200 inscrits, arriba la segona edició! El recorregut serà per la ronda de Ger, un itinerari de 4km que ens donarà a conèixer els racons més bonics del municipi. El primer tram i l'últim és pels carrers principals de Ger, la resta del recorregut és per pista i corriols aptes per tots els públics! Hi ha avituallament a l'arribada i obsequis per tothom!

 

La cursa infantil és farà abans de la cursa dels adults. Inscriute aquí!


Novembre 28, 2019

Explora el territori amb nosaltres

FGCAltres webs d'FGC Turisme
Top
x
Les meves reserves
Introdueixi el número de localitzador i l'email per consultar la seva reserva i poder cancelar-la o modificar-la.