932 041 041

Port Ainé és una estació situada al bell mig del massís de l’Orri, envoltada pel Parc Natural de l’Alt Pirineu, fet que permet al seu visitant gaudir plenament de la bellesa de la natura exuberant, així com de la tranquil·litat que aquesta proporciona.

Els interessats en passar uns dies de vacances d’estiu a la muntanya, tenen a la seva disposició a Port Ainé, l’Hotel Port Ainé 2000.

De tres estrelles, aquest hotel es mostra com l’unió de l’essència típica pirinenca i la comoditat i el disseny, alçant-se en un edifici de tres plantes, d’estètica robusta, sòbria i elegant.

 

 

Situat a 2000 metres d’alçada, l’Hotel Port Ainé ofereix l’experiència única i inoblidable de llevar-se a l’hotel més alt del Pirineu, sent la perfecta talaia al Pallars Sobirà.

Amb un total de 84 habitacions, totes exteriors i equipades amb bany complet, calefacció, telèfon, TV via satèl·lit i servei opcional de caixa forta, i un restaurant i terrassa panoràmics, l’Hotel Port Ainé es situa com un destí d’ensomni pels amants del turisme rural, que a més, per reserves online per a estades del 20 d’agost al 2 de setembre ofereix un 10% de descompte. Aprofiteu!

 

 

Un altre punt d’interès, és el fet de que l’hotel s’ha apropat al ja cada vegada més reconegut moviment petfriendly i dona l’oportunitat als seus usuaris d’allotjar-se amb les seves mascotes, sota diverses condicions, perquè aquestes puguin gaudir juntament amb els seus amos de la tranquil·litat i l’esbarjo d’uns dies de vacances a l’aire lliure. 

 

 

Però estar en aquest enclavament natural de sensació d’aïllament no ha de ser sinònim d’inactivitat, ja que tant a l’estació com a l’entorn hi ha una àmplia oferta d’activitats per a tots!

Just davant de l’hotel es situa el Parc Lúdic, on tant petits com grans podran sentir-se uns aventurers al Parc d’aventura als arbres, sentir la velocitat amb la conducció d’un kart o el descens en un neumàtic al tubbing o divertir-se saltant als llits elàstics.

 

 

Per aquells que no renuncien a allunyar-se’n de l’aigua, a més, es troba lSport Center, complex situat entre les localitats de Sort i Rialp, el qual compta amb una piscina exterior de 25 metres, una piscina infantil, una zona de solàrium i un Snack bar.

Els que opten per omplir el seu temps lliure amb la realització d’activitats a la natura poden realitzar les rutes descobertes del Parc Natural.

 

 

La primera opció és la pujada i baixada a l’imponent Pic de l’Orri, de 2.440 m,  que esdevé un mirador únic del Pirineu des d’on es pot albirar tant el Puigmal com el Turbó aragonès, i fins i tot la Pica d’Estats, sostre de Catalunya, amb 3.143 m, així com espècies de flora i fauna d’alt interès ecològic.

D’igual forma, l’ascens al pic també es pot realitzar mitjançant el telecadira.

Per altra banda, s’hi troba la ruta de 1,5 km a la zona de la cota 2000 de l'Estació de Port Ainé - Parc Lúdic, amb una duració d’ 1 hora aproximadament.

Per la realització d’ambdues rutes guiades és necessari un mínim de 4 persones i reserva prèvia.

Si en comptes de caminar es prefereix el pedalejar, Port Ainé també ofereix l’oportunitat de participar en la innovadora cursa 3.0 Cronoescalada i sentir-se com un ciclista professional. En què consisteix?

 

 

Amb sortida a Rialp  i arribada a l'Hotel Port Ainé, en els menys de 19 km que separen aquests punts els participants superen fins a més de 1200 metres de desnivell positiu que hauran de registrar per poder optar a premis!

I com fer-ho? És molt fàcil! Només han de descarregar i utilitzar l'app de Port Ainé per a llegir el QR situat al cartell que s’hi troba a l'inici de la ruta per iniciar el teu cronometratge, realitzar la ruta i tornar a escanejar el QR que es troba al final de la ruta, finalitzant així el cronometratge.

El temps realitzat es publicarà al web de Port Ainé i al perfil d’ Skitude del participant, sempre que el recorregut s’hagi completat, i totes les persones que participin obtindran un val 2x1 en forfets de dia d’Espot i Port Ainé bescanviable durant la temporada 17-18!

 

I a vosaltres, què us semblaria passar-hi uns dies a Port Ainé?

Agost 08, 2017
FGCAltres webs d'FGC Turisme
Top
x
Les meves reserves
Introdueixi el número de localitzador i l'email per consultar la seva reserva i poder cancelar-la o modificar-la.