932 041 041

Pista lliure a l'aventura by Nissan

Esquiar és com conduir. La primera vegada que un es llança a la pista, o a la carretera, mai no s'oblida. Et sents lliure. Encara que al principi pugui impressionar una mica, no ens enganyem pas, amb el temps i la pràctica, la diversió està garantida. I cada corba, cada gir, es converteix en una experiència emocionant i única. I així és l'Slalom Nissan X-Trail, un apassionant descens que Nissan ofereix a La Molina i, on a més de passar-ho en gran, pots guanyar un forfet per a la pròxima temporada 2023-2024. T'interessa? Continua llegint.

L'Slalom Nissan X-Trail fa honor al seu nom. Una activitat pensada per a tota la família, que consta d'un circuit de 282 metres situat a més de 1.750 metres d'alçada. És com el Nissan X-Trail, ampli, espaiós i dissenyat per a viure grans aventures al costat dels teus éssers estimats.

 

 

Però clar, els esquís estan fets per a la neu, les rodes dels cotxes no. O, almenys, fins ara. Perquè Nissan ha creat un revolucionari sistema capaç de dominar la neu, el fang o el que faci falta: la tracció total 4X4 e-4ORCE que incorpora el Nissan X-Trail. Amb ella, podràs conquerir qualsevol pista amb total control i seguretat. De la mateixa manera que ho faràs amb els teus esquís a l'Slalom Nissan X-Trail.

Així com la primera vegada que condueixes o esquies és inoblidable, també ho serà el teu pas per l'Slalom Nissan X-Trail. I és que una vegada completat el circuit, podràs veure el temps que has fet i portar-te un vídeo de record gratis, escanejant un codi QR situat a l'arribada. Demostra qui és el rei de la pista!

 

 

T'has quedat amb ganes de més? Normal, l'experiència enganxa. Si vas amb la teva família, voldreu desafiar-vos els uns als altres i veure qui aconsegueix la millor marca. Però tranquil, que només per fer el descens i portar-te el vídeo, participaràs en el sorteig d'un forfet per a la pròxima temporada 2023-2024. De manera que, sempre tindràs una altra oportunitat per perfeccionar la teva tècnica i triomfar l'any que ve.

En definitiva, si estàs buscant una bona aventura per viure amb els teus, l'Slalom Nissan X-Trail és un pla ideal. Vine i sent als teus esquís les mateixes emocions que el Nissan X-Trail ofereix a la carretera. Perquè esquiar és com conduir.

 

 

Amb l’Slalom Nissan X-Trail, pista lliure a l'aventura!

Desembre 11, 2023
FGCAltres webs d'FGC Turisme
Top
x
Les meves reserves
Introdueixi el número de localitzador i l'email per consultar la seva reserva i poder cancelar-la o modificar-la.