932 041 041

Museu del Ciment

La fàbrica de ciment Asland, situada al paratge del Clot del Moro, en el municipi de Castellar de n'Hug, es va tancar l'any 1975. Les restes avui encara visibles posen de manifest l'espectacularitat d'un dels conjunts fabrils més increïbles de la industrialització catalana, emmarcat en un singular entorn natural

La fàbrica és un impressionant edifici modernista per la utilització de voltes catalanes i estructures de ferro forjat i es construí de forma esglaonada de manera que es pogués aprofitar la força de la gravetat en el procés de fabricació del ciment.

Des de fa uns anys la fàbrica s'ha convertit en el Museu del Ciment Asland de Castellar de n'Hug, seu del Museu de la Ciència i de la Tècnica de Catalunya (mNACTEC), on el visitant a través del centre d'interpretació i d'un itinerari per les galeries i els grans espais industrials que resruïnes, descobrirà els orígens d'aquesta fàbrica i del ciment pòrtland.

 

(quadre més informació)

 

Per a més informació i concertar visites, podem visitar la pàgina web www.museuciment.cat (link awww.museuciment.cat), enviar un correu electrònic a [email protected] (link a [email protected]) o bé trucar al telèfon 938 257 037.

Juny 21, 2017
FGCAltres webs d'FGC Turisme
Top
x
Les meves reserves
Introdueixi el número de localitzador i l'email per consultar la seva reserva i poder cancelar-la o modificar-la.