932 041 041

La Molina organitza el Bateig de neu més multitudinari en el seu 75è aniversari

  • La cita, que tindrà lloc el proper 21 de gener, està pensada per a totes aquelles persones que s’inicien en el món de l’esquí 
  • L’estació oferirà paquets combinats que inclouran classes d'esquí, lloguer de material, forfet de debutant i Welcome Pack by Decathlon
     

La Molina organitzarà el proper diumenge 21 de gener una activitat multitudinària: el Bateig de neu by Decathlon, esdeveniment que també serà accessible per a persones amb mobilitat reduïda.

 

La cita tindrà lloc amb la celebració del World Snow Day (Dia Mundial de la Neu) com a teló de fons. Es tracta d’una jornada promoguda per la Federació Internacional d’Esquí (FIS) que va néixer amb la voluntat de donar a conèixer el món de la neu als menuts. Com cada any, La Molina se suma a aquesta innovadora iniciativa tot acollint propostes dissenyades per al públic familiar.

 

Paquets combinats per apropar la neu a tothom

Per a aquest dia, La Molina comptarà amb paquets combinats que inclouran classes d’iniciació a l’esquí, lloguer de material, forfet debutant i Welcome Pack by Decathlon.

 

Els paquets d'esquí de dues hores estaran destinats a persones que no saben esquiar. Hi haurà 10 grups per a 10 debutants en dos horaris diferents: de 10.00 a 12.00 h, per una  banda, i de 12.00 a 14.00 h, per l’altra. Els participants hauran de presentar-se una hora abans a les oficines per recollir el forfet i el comprovant que hauran d’entregar al monitor corresponent, a la carpa de La Molina, situada a la plaça de Cap de Comella.

 

75è aniversari

Aquest esdeveniment se suma a l’ampli ventall d’activitats que ha preparat l’estació amb motiu del 75è aniversari de la instal·lació del primer remuntador a tot l’Estat com, per exemple, la Jornada retro i Nit de les 75 torxes (17 de febrer), el dia dels Nens (28 de febrer) o l’Estima Fest (el 3 de març).

Gener 16, 2018
FGCAltres webs d'FGC Turisme
Top
x
Les meves reserves
Introdueixi el número de localitzador i l'email per consultar la seva reserva i poder cancelar-la o modificar-la.