932 041 041

El millor rescat de la història mai no va passar

Esquiar és una de les experiències més emocionants i divertides que ens ofereix la neu. La sensació de llibertat que se sent al descendir per una pista és, senzillament, indescriptible. Però també comporta una gran responsabilitat; la seguretat sempre és el primer. Per a conscienciar-nos d’això, Nissan ha creat el Nissan X-Trail Mountain Rescue, un model especial que ens recorda que la millor manera d’utilitzar un vehicle de rescat és no fer-lo servir mai.

 

I perquè aquest cotxe faci el que ha de fer, és a dir, res, el millor és seguir les regles de la muntanya. Unes pautes que cal complir rigorosament per a moure’ns de forma segura i sense riscos, ja estiguem aprenent o siguem veterans.

 

Un element essencial per a esquiar de forma responsable és l’equipament. Utilitzar unes botes amb una fixació ferma, tenir els esquís en bon estat, roba d’abric i crema solar. De la mateixa manera, el Nissan X-Trail Mountain Rescue està especialment equipat per a qualsevol missió de rescat, ja que incorpora la innovadora tecnologia de tracció total 4x4 e-4ORCE. Aquest sistema és capaç de reaccionar 10.000 vegades més ràpid que els tradicionals, garantint una adherència, un control i una precisió extremes en qualsevol condició. Un cotxe preparat per a qualsevol rescat, encara que la seva principal missió sigui no haver de fer cap.

 

A més, substitueix les rodes per erugues de neu, que proporcionen una tracció segura a les pistes relliscoses, incorpora un espai extra per a portar una llitera, així como un seient per a un professional mèdic.

 

Una altra regla per a gaudir d’una jornada d’esquí sense riscos és tenir present que no estem sols a la pista. Mai no s’ha de posar en perill a la resta d’esquiadors. Per això, és important moderar la velocitat i ajustar-la segons el nivell de cadascú i les condicions de la pista. Cal no oblidar que, a la muntanya, com a la carretera, el que va per davant té preferència. Els avançaments han de fer-se amb la màxima precaució, esperant el moment oportú i deixant un espai de seguretat.

 

Seguir aquestes recomanacions és bàsic per a complir el principal objectiu del Nissan X-Trail Mountain Rescue. I és que com ens recorda Nissan amb aquest model especial, el millor rescat de la història és el que mai va passar.

 

Així que recorda, a la muntanya i a la carretera, condueix amb responsabilitat.

 

 

Març 12, 2024
FGCAltres webs d'FGC Turisme
Top
x
Les meves reserves
Introdueixi el número de localitzador i l'email per consultar la seva reserva i poder cancelar-la o modificar-la.