932 041 041

Hotel Vall de Núria: un espai segur tant a les habitacions com al restaurant.

Dormir a la vall de Núria és una experiència molt especial. L’entorn natural és el que podries trobar en un refugi d’alta muntanya, però amb les comoditats d’un hotel de 3 estrelles.

Foto: Saló de l'Estatut

 

L’Hotel Vall de Núria és obert des de l’1 de Juliol, i ha pres totes les mesures de seguretat i prevenció per a que l’estada dels nostres visitants sigui segura, sense preocupacions. Us ho explica en Raul Anquela, director de l’Hotel Vall de Núria.

 

 

 

L'Hotel Vall de Núria compta amb un ampli programa d’activitats segons la temporada, tant per als nens com per als adults per a que els hostes complementin la seva estada, especialment concebudes per a que puguin gaudir d’un temps d’oci alhora que aprofondeixen en la interpretació i el coneixement del maravellós entorn natural que els envolta amb activitats i tallers de tota mena.+ INFO I RESERVES

 

 


 

L'Hotel Vall de Núria compta d' un restaurant amb diverses sales i serveis per oferir la màxima comoditat a l'usuari.

 

Al restaurant també han pres les mesures necessàries per prevenir i reduir la propagació de l'COVID-19. Per tal de garantir la seguretat en el lloc de treball i mantenir un ambient segur per a servir a tots els visitants, s’han pres les següents mesures:

  

- Reduïm l’aforament de les sales del restaurant per garantir que es respecten les mesures de seguretat.

En el bufet, limitem la manipulació directa per part de client per tal de garantir un espai segur. El servei de show cooking es fa al moment a petició del client, i els plats del buffet són servits pels cambrers.

S’han marcat amb vinils els indicadors de separació d’1,50m i dirección en tots els accessos.

Instal·lem dispensadors de gels desinfectants per a l'ús de personal de l'servei.

Netegem freqüentment superfícies, mostradors, poms, mobiliari, maquinària, lavabos, màquines dispensadores, telèfons, datàfons, etc., amb desinfectant.

Rentem desinfectem la vaixella a temperatures superiors als 80 ºC.

Cuinem els aliments per sobre dels 70 ºC i mantenim les cadenes de fred.

Mantenim els aliments protegits en tot moment.

 

 

Juliol 20, 2020
FGCAltres webs d'FGC Turisme
Top
x
Les meves reserves
Introdueixi el número de localitzador i l'email per consultar la seva reserva i poder cancelar-la o modificar-la.