932 041 041

Marató de Tv3

El cap de setmana vinent a Vall de Núria s'han organitzat una sèrie d' activitats, amb la intenció d' aportar un gra de sorra en aquest magnífic acte de demostració de solidaritat com és la Marató de Tv3. Tot gràcies a les diverses entitats que treballen a Vall de Núria i col·laboracions externes.

Dissabte dia 13 :

Concert  HYPATIA, te 16 anys i ha  publicat dues novel·les juvenils: “Diari de H” (2013) i “La Bomba H” (2014) (Ed. La Galera). Presenta el seu Primer CD: PAPALLONES FOSQUES (produït: F.Miralles). Com a col·laboració per La Marató destinarà la recaptació, fruit de la venda dels seus llibres i CD, per que sigui destinada a investigar les malalties del cor. Actuarà acompanyada dels seus amics: Francesc Miralles, Judith Aguilar, Laura Gibert i Marc Amat.

 Diumenge dia 14 :  

Paral·lel solidari  , podrem col·laborar d' una manera divertida reptant als companys fent una baixada per un eslàlom paral·lel. Al final del eslàlom trobarem una carpa amb ambientació musical, pica-pica i el més important, on podrem fer els donatius per la Marató de Tv3.   Raquetes solidàries,   Si enlloc d' esquiar us agrada més passejar per la muntanya amb les raquetes de neu, també teniu l' opció de col·laborar amb un sortida organitzada. Més informació al següent link:   http://infovalldenuria.wordpress.com/marato-tv3/   marató
Desembre 10, 2014
FGCAltres webs d'FGC Turisme
Top
x
Les meves reserves
Introdueixi el número de localitzador i l'email per consultar la seva reserva i poder cancelar-la o modificar-la.