932 041 041

Les millors terrasses de La Molina

 

Desglossem una a una les 5 terrasses de La Molina, cadascuna amb el seu ambient i especialitat

Els mesos de març i abril a La Molina són sinònim de sol, neu i relaxació. Si ho comparem amb el mes de febrer, hem d’admetre que les pistes es van buidant d’esquiadors, ja sigui perquè la temporada ha començat el compte enrere o perquè les condicions de la meteorologia, amb més hores de sol i pujada de les temperatures, fa que a molts esquiadors no els sedueixi tant passar un dia a la neu.


El cas és que a la primavera hi ha més opcions de lleure i esports a practicar. A més, un cop superades aquestes alternatives de lleure, que fan que només l’esquiador o esquiadora més convençut acabi pujant a esquiar, passa que un cop són a pistes veuen com les terrasses els ofereixen la seva millor versió i els atrauen més fàcilment i amb més freqüència.


És lògic: seure en una terrassa amb bones vistes a l’escalfor d’un sol intens i radiant, que ens recorda que la primavera en la seva màxima esplendor i l’estiu ja són a la cantonada, fa que molts esquiadors s’hi aturin una estona per prendre un refresc, un cafè, per esmorzar o per dinar.


La Molina compta amb 5 punts de restauració amb terrassa. Algunes destaquen més pel seu encant, altres potser per les panoràmiques i l’ambient i altres per les especialitats que ens serveixen. Voldeu saber quines són?

 



1• La terrassa de Costa Rasa

 


Possiblement la més coneguda i concorreguda de l’estació, ja queda situada a l’eix central del domini just en una cruïlla de pas de pistes i remuntadors. S’hi pot arribar calçant uns esquís o una planxa de surf, però també amb el telecadira Roc Blanc.


És una de les terrasses amb millors vistes. Mirant a nord hi veurem l’Alta Cerdanya, si ho fem cap a sud veurem el telecadira de Torrent Negre amb les seves pistes i els contraforts del Puig Llançada, Cap a l’est els Coms i l’arribada del telecadira Roc Blanc i, finalment, a ponent, i des de la terrassa de la Carpa chill-out, observarem el cim de la Tosa d’Alp.


És un bon espai per a un plat combinat, per a l’entrepà, per una crêpe o una pizza, que podem acabar d’arrodonir amb una copa de cava Mestres a la carpa de l’espai chill-out, amb accés directe.

 



2 • La terrassa dels Alabaus

 


A l’extrem de llevant del domini. Situada davant el telecadira del mateix nom, té la particularitat que també s’hi pot accedir amb cotxe, doncs és situada al peu de pistes d’una de les entrades de l’estació. Es tracta, però, d’una terrassa d’ambient familiar, freqüentada per clients generalment molt assidus.


És una terrassa acollidora, en un espai molt obert i solejat, orientada a sud i amb l’encant que queda recollida i resguardada del vent per una edificació de planta baixa tota de fusta, el que li dóna una calidesa especial. Ofereix bones vistes del sector Alabaus, on hi localitzem el circuit de cross de l’estació i l’estadi de competicions del Pedró.


Ideal per a fer-hi un entrepà calent, un plat combinat i l’especialitat de la casa: els arrossos de muntanya.

 



3• La terrassa del Roc Blanc

 


Situada al peu del remuntador i pista del mateix nom, la terrassa del Roc Blanc és una de les més cotitzades quan hi ha competicions o entrenaments en aquest sector.


És una terrassa autènticament de peu de pistes, gairebé s’hi pot entrar sense treure’s els esquís o la planxa de surf, doncs queda situada al nivell de l’accés al telecadira.


També se l’hauria de considerar una terrassa a peu de carretera, però la diferència clau és que no es troba al nivell d’aquesta, sinó que es troba ubicada a la planta-sostre del restaurant de la Cafeteria El Roc.


És la terrassa idònia per a fer-hi un entrepà, un plat combinat, un menú o, perquè no, un dinar a la carta.

 



4• La terrassa del Bosquet

 


Possiblement és la terrassa menys coneguda de l’estació. Situada entre l’edifici telecabina, la pista Muntanya Sagrada i el sector de debutants d’El Bosquet. És l’única que trobem del tot envoltada pel bosc de pi negre. Es podria considerar una terrassa peu de pistes, ja que també és accessible des de l’aparcament de l’edifici telecabina.


La terrassa del Bosquet destaca per la seva tranquil·litat i recolliment. És l’espai ideal per a una pizza, un entrepà o per gaudir d’un bon cafè “primaveral” mentre escoltem els ocellets del bosc que piulen i canten incansablement amb l’arribada del bon temps.

 



5 • La terrassa del Niu de l’Àliga

 


La més alta i la més panoràmica de La Molina. Situada a 2.530 m d’altura i encarada a sud, des d’aquesta terrassa podrem gaudir de vistes cap a la Cerdanya, el Ripollès o el Berguedà, fins i tot amb vistes a Montserrat. Si fem una volta a l’edifici observarem el Pedraforca i el Cadí. És una de les més especials, perquè per arribar-hi ens ho haurem de treballar una mica, ja que queda lluny dels remuntadors. Això fa que sigui la terrassa d’ambient més alpí i muntanyenc de totes.


La terrassa, de dos nivells, ens permet gaudir de panoràmiques espectaculars mentre gaudim d’un aperitiu, un entrepà o un servei a la carta. Això sí, ens trobem a 2.500 m. i aquí gairebé sempre cal anar abrigat. Amb una mica de sort no és gens estrany comptar amb la companyia d’alguna àliga o algun altre gran au planejant no gaire més amunt dels nostres ulls. Una terrassa-espectacle es miri per on es miri.


Una particularitat molt especial de la terrassa del Niu de l’Àliga són les postes de sol que podem veure. A més, podem gaudir d’aquesta estona combinant-ho amb un descens nocturn guiat.


Us animeu a visitar-les?


Doncs bé, ja coneixeu les 5 terrasses més populars de La molina. Cadascuna és diferent i té les seves particularitats i diferències, el que fa que acabin generant un ambient diferent i esdevinguin úniques. Fins i tot en productes a servir o per la tipologia de clients que les freqüenten. Per això us convidem a visitar-les totes i a descobrir quina és la que més us agrada. Som-hi?

Febrer 24, 2020
FGCAltres webs d'FGC Turisme
Top
x
Les meves reserves
Introdueixi el número de localitzador i l'email per consultar la seva reserva i poder cancelar-la o modificar-la.