932 041 041

ca

L'actualitat del Grup FGC 

El Blog

La Molina Bike Park

Les millors pistes per tots els nivells del Bike Park de La Molina

Quines són les millors pistes del Bike Park de la Molina? En aquesta entrada descobrirem quants quilòmetres, desnivell i dificultat tenen les millors pistes de descens amb bicicleta!

La Molina té unes pistes de descens de més de 49 kilòmetres de recorregut per a tots els nivells per a que corris, saltis i juguis com un professional en un espai únic dels Pirineus. Mireu 

Com t’ho pots passar en gran i quines pistes et recomanem del Bike Park? També pots consultar-les totes al Mapa de la Molina

 


 

GUINEU! 6,12 km | 678m de desnivell | Principiant

 

  

Doncs sí la Guineu, la preferida i enamorada per a molts bikers. És una pista per a principiants de poca pendent, molt llarga i amb unes vistes que esperem que no et facin badar! Podràs fluir amb molt flow mentre vas recorrent tots els revols d’aquesta pista. Al principi planera i oberta sense corbes, després cal posar-se el cinturó per la entrada al bosc, ja que hi haurà un bon recorregut per acabar la pista amb un puja-baixa ben divertit que et farà tornar a pujar sense cap dubte quan arribis a baix.

 


 

ALL FOR ONE! 3,06 km | 376m de desnivell | Intermedi

 

 

Busqueu adrenalina? La ALL FOR ONE us brindarà l’acció que necessiteu però amb un nivell intermedi. És una de les millors pistes i que enguany ha celebrat la seva 3a edicióUn esdeveniment amb més de 100 bikers baixant a tot drap per aquestes fantàstiques pistes de revolts i salts. Tot i ser un circuit mitjà la seva riquesa resideix en el recorregut variat amb salts i dubbies que transcorre pel mig del bosc. Situada a la Zona de Comella podràs pujar amb el telecadira i trobaràs una entrada que t’indicarà que ets a punt de fer la millor de les baixades del Bike Park.

 


 

MARMOTA! 3,54 km | 395m de desnivell | Avançat

 

 

Ja som al nivell alt i no estem pas de broma! La vista panoràmica al Berguedà, Ripollès i la Cerdanya et farà contemplar quan et trobis al cap de munt de l’estació. La primera part és accessible per arribar a un corriol tècnic que entra dins la vall del Coll de Pal amb un retorn accessible pel camí de Bagà cap al recorregut vermell de Catalunya. La Marmota és a Zona de Tossa i el seu recorregut variable et farà tot un expert si arribes a baix d’una sola, i amb la bicicleta, és clar.

 

 

 

Creus que podràs amb aquestes pistes? En tenim més!!

 


 

CIRCUIT CROSS-COUNTRY! 300 m | Principiant, Intermedi, Avançat

 

 

Circuits per als tres nivells amb 300 metres de recorregut amb mòduls de fusta per saltar, grimpar i fer el mico amb la bicicleta! És un circuit adaptat a tothom i el podreu trobar sota la Zona del Llac on també podreu aturar-vos a fer una cerveseta entre baixada i baixada i on trobareu molts més serveis!

 

En voleu saber més? Entreu a la fitxa técnica de TOTES les pistes.

 

Juny 25, 2019
Altres webs del Grup FGC
Top
x
Les meves reserves
Introdueixi el número de localitzador i l'email per consultar la seva reserva i poder cancelar-la o modificar-la.