932 041 041

La Molina té unes pistes de descens de més de 49 kilòmetres de recorregut per a tots els nivells per a que corris, saltis i juguis com un professional en un espai únic dels Pirineus. Mireu 

Com t’ho pots passar en gran i quines pistes et recomanem del Bike Park? També pots consultar-les totes al Mapa de la Molina

 


 

GUINEU! 6,12 km | 678m de desnivell | Principiant

 

  

Doncs sí la Guineu, la preferida i enamorada per a molts bikers. És una pista per a principiants de poca pendent, molt llarga i amb unes vistes que esperem que no et facin badar! Podràs fluir amb molt flow mentre vas recorrent tots els revols d’aquesta pista. Al principi planera i oberta sense corbes, després cal posar-se el cinturó per la entrada al bosc, ja que hi haurà un bon recorregut per acabar la pista amb un puja-baixa ben divertit que et farà tornar a pujar sense cap dubte quan arribis a baix.

 


 

ALL FOR ONE! 3,06 km | 376m de desnivell | Intermedi

 

 

Busqueu adrenalina? La ALL FOR ONE us brindarà l’acció que necessiteu però amb un nivell intermedi. És una de les millors pistes i que enguany ha celebrat la seva 3a edicióUn esdeveniment amb més de 100 bikers baixant a tot drap per aquestes fantàstiques pistes de revolts i salts. Tot i ser un circuit mitjà la seva riquesa resideix en el recorregut variat amb salts i dubbies que transcorre pel mig del bosc. Situada a la Zona de Comella podràs pujar amb el telecadira i trobaràs una entrada que t’indicarà que ets a punt de fer la millor de les baixades del Bike Park.

 


 

MARMOTA! 3,54 km | 395m de desnivell | Avançat

 

 

Ja som al nivell alt i no estem pas de broma! La vista panoràmica al Berguedà, Ripollès i la Cerdanya et farà contemplar quan et trobis al cap de munt de l’estació. La primera part és accessible per arribar a un corriol tècnic que entra dins la vall del Coll de Pal amb un retorn accessible pel camí de Bagà cap al recorregut vermell de Catalunya. La Marmota és a Zona de Tossa i el seu recorregut variable et farà tot un expert si arribes a baix d’una sola, i amb la bicicleta, és clar.

 

 

 

Creus que podràs amb aquestes pistes? En tenim més!!

 


 

CIRCUIT CROSS-COUNTRY! 300 m | Principiant, Intermedi, Avançat

 

 

Circuits per als tres nivells amb 300 metres de recorregut amb mòduls de fusta per saltar, grimpar i fer el mico amb la bicicleta! És un circuit adaptat a tothom i el podreu trobar sota la Zona del Llac on també podreu aturar-vos a fer una cerveseta entre baixada i baixada i on trobareu molts més serveis!

 

En voleu saber més? Entreu a la fitxa técnica de TOTES les pistes.

 

Juny 25, 2019
FGCAltres webs d'FGC Turisme
Top
x
Les meves reserves
Introdueixi el número de localitzador i l'email per consultar la seva reserva i poder cancelar-la o modificar-la.