932 041 041

Les dones d'Espot i Port Ainé

El món de la neu segueix relacionant-se, desgraciadament, amb un món d’homes. La muntanya és un entorn dur on treballar-hi, les temperatures són molt baixes a l’hivern i en ocasions s’han de suportar forts temporals. No obstant, és completament erroni pensar que només els homes són els únics capaços de treballar en aquestes condicions. Per descomptat, les dones també poden fer-ho: són igual de valentes i fortes.

A les estacions d'Espot i Port Ainé hi trobem dones que trenquen estereotips: remuntadores, receptives, controladores, comercials i monitores, entre moltes d’altres. Cada una d’elles ens explica com ha estat el camí per fer-se un lloc en el seu sector i com se’n alegren de que, cada cop més, hi hagi un percentatge més elevat de dones a les estacions.

 

En aquest post volem donar visibilitat i reivindicar totes les dones que són peces clau i sense les quals no podríem gaudir de les estacions d'Espot i Port Ainé.Us en presentem algunes!

 


 

SONIA - Receptiu i Atenció al client d'Espot

Quan parlem de la Sònia parlem d’una dona arrelada a la Vall. Nascuda a Espot, ja treballava a l’estació d’esquí des de ben jove: amb només 18 anys, combinava els estudis amb la feina. Aleshores només treballava els caps de setmana com a venedora de forfets, però actualment treballa a temps complet com a receptiu de l’estació d’Espot. És una persona molt treballadora, eficient i amable i amb un gran sentit de la responsabilitat.

 


 

LAIA - Receptiu i Atenció al Client de Port Ainé

Va néixer a Barcelona, però no amaga les seves arrels pallareses, al contrari: en fa gala. Qui la coneix la defineix com una persona amb una gran personalitat, viva, alegre, intrèpida i decidida. Es eficaç i resolutiva. 

 

Ara ja farà 4 anys que viu al Pallars. Va començar a treballar a les estacions l’hivern del 2017 com a taquillera de Port Ainé. Un treball que compaginava amb els estudis de la carrera d’economia. Actualment desenvolupa tasques com a receptiu de l’estació.

 


 

SARA - Control estació d'Espot 

Nascuda a Terrassa, confessa que puja al Pallars des de ben petita. De fet, és a Espot on va aprendre a esquiar a l’edat de 8 anys. Un cop acabada la carrera va venir a viure al poble, on primer va desenvolupar diferents feines no relacionades amb l’esquí. Fa 4 anys, però, va començar a treballar a l’estació.

 

Primer va desenvolupar tasques com a venedora de forfets a les taquilles, després com a conductora d’un remuntador, i aquest últim any està al control de l’estació d’Espot. És una persona alegre, optimista i molt treballadora.

 


  

   Moltes gràcies per la vostra feina!   

 

Març 02, 2020
FGCAltres webs d'FGC Turisme
Top
x
Les meves reserves
Introdueixi el número de localitzador i l'email per consultar la seva reserva i poder cancelar-la o modificar-la.