932 041 041

L’aventura de l’hivern

140118VN125_b

De cara a l’hivern canviem el “xip”, ja ho sabeu,... l’escenari i el color n’és un altre, les activitats relacionades amb la neu agafen el protagonisme, i aquí a Vall de Núria comencem a donar-li voltes al cap per trobar activitats innovadores que puguin ser atractives per la gent que ens visita. De fet,... des de ja,... hi estem treballant per les activitats del proper estiu, però ara toca explicar les que podreu gaudir aquest..., esperem que nevat,... hivern.

Aquest hivern ve farcit de curses, activitats per tothom i els clàssics de cada any, on oferim una oferta d’activitats per a tots els públics, que faran despertar els caps de setmana la vitalitat de la nostra Vall. Però us volem parlar de les novetats de capvespre o activitats que podeu fer amb nosaltres un cop el sol ha marxat i arriba la lluna,... o no, així que,... parlarem de “l’aventura de l’hivern” perquè volem “picar l’ullet” al vostre esperit aventurer que porteu a dins, i us decidiu a tastar alguna de les excursions amb raquetes que tenim previstes muntar juntament amb els nostres companys de Oxineu. Realment la temporada passada va tenir molt bona acollida i un cop al mes, coincidint amb la lluna més plena, sortim al capvespre a fer una volta d’un parell d’horetes i extasiar-nos amb el paisatge,... diferent, de Vall de Núria i la lluna. Desprès,... sopar i avall, a veure qui no es “clapa” al tren... La proposta no ens direu que no és atractiva...

P1050577_b

 Ah, però també hem pensat alguna cosa pels que no volen caminar,... aquest hivern posem en marxa la “vista d’estels amb retrac”; com funciona...?, doncs conjuguem els estels, el cel de nit, la retrac i el cava, i,... tot plegat,... ben “remenat” ens queda una excursió emocionant de nit, amb vistes d’un cel meravellós, i una experiència diferent a explicar. Coneixereu el món dels maquinistes, la seva feina, en definitiva una manera diferent de viure la Vall de Núria.

Si us interessa i us animeu consulteu la nostra web, trobareu més informació als següents enllaços: http://www.valldenuria.cat/website_valldenuria/cat/agenda.asp?id=282#.VHQz8NKG-So http://www.valldenuria.cat/website_valldenuria/cat/agenda.asp?id=283&mes=12&any=2014#.VHQ0CdKG-So 140308VN074_b

Gaudiu i us recordem també que cada dissabte al matí organitzem el “bateig de neu amb raquetes” amb sortides a les 10.30h. des de Vall de Núria amb els companys de Oxineu, uns professionals brillants,... així que, no us poseu nerviosos/as, la neu arribarà, i aquí estarem nosaltres perquè la gaudiu amb tota la intensitat. Fins la propera.

 

Text: Francesc Arrebola

Fotografies: Oriol Molas

Novembre 25, 2014
FGCAltres webs d'FGC Turisme
Top
x
Les meves reserves
Introdueixi el número de localitzador i l'email per consultar la seva reserva i poder cancelar-la o modificar-la.