932 041 041

La Vall de Boí amb família, què es pot fer?

La Vall de Boí està certificada per l’Agència Catalana de Turisme amb el segell de Natura i Muntanya en família, i ofereix una variada oferta turística especialment pensada per a les famílies.

 

 

El segell de Natura i Muntanya en família és una garantia que al municipi hi ha serveis i equipaments adaptats tant pel que fa als allotjaments, als restaurants, a les empreses de lleure com als serveis públics municipals, adreçats a aquest tipus de demanda.

 


 

 

Tot això, gràcies a que la Vall de Boí disposa d’un patrimoni natural i cultural privilegiat. En aquest entorn destaca l’estació d’esquí de Boí Taüll, el Parc Nacional d’Aigüestortes, el conjunt romànic Patrimoni Mundial i el Balneari de Caldes de Boí. A tot això s’hi sumen les diverses activitats derivades d’aquests recursos i adaptades per a gaudir amb família. El Centre del Romànic té un espai interactiu on els més petits aprendran de forma amena com arriba el romànic, com era la societat medieval, quines tècniques s’utilitzaven en la construcció i la decoració de les esglésies, tot adaptat per fer-ho més amè.

 


 

 

Pel que fa al senderisme familiar, la vall disposa de més de 100 km de camins senyalitzats entre els seus nuclis de població. Així mateix, trobareu itineraris planers al parc nacional, l’únic parc nacional de Catalunya, que s’adapten a totes les edats. A més, l’oferta es complementa amb rutes per fer amb raquetes a l’hivern o bé, amb rutes de menys o més durada i desnivell amb BTT. Una altra de les activitats més lúdiques a l’hora de fer senderisme, són els circuits d’orientació. Aquests ajuden les famílies a realitzar una descoberta del territori a través dels antics camins històrics, dels edificis declarats Patrimoni Mundial, dels camins de la baixada de falles, dels rius, de les tarteres… Tot això, per descobrir una Vall de Boí més Familiar.

 


 

 

L’estació d’esquí de Boi Taüll és ideal per aprendre a esquiar. Disposa d’una zona baixa adaptada als debutants que a més, compta amb una zona de trineus i parc de neu perquè els més petits gaudeixin de la neu.

 


 

 

El Balneari de Caldes de Boí ofereix serveis pensats per al benestar dels infants com les estufes o circuit termal que adapta les seves instal·lacions i horaris per a les famílies. Així també, com de tractaments adaptats a les necessitats de cadascú.

 

Font: https://vallboi.cat/cat

Fotos de Òscar Rodbag

Gener 07, 2021
FGCAltres webs d'FGC Turisme
Top
x
Les meves reserves
Introdueixi el número de localitzador i l'email per consultar la seva reserva i poder cancelar-la o modificar-la.