932 041 041

La Molina obrirà cada dia del 30 de juny fins l’11 de setembre

La Molina va obrir el passat dia 9 de juny les portes a la seva temporada estival amb la competició open de DH “All for One”. La prova, que celebrava la segona edició; ha esdevingut ja un referent i és considerada pels riders locals de La Molina com la festa d’inici de temporada.

 

 

Des del dia 9 l’obertura del Bike Park i Centre d’Activitats s’ha realitzat els caps de setmana però a partir del 30 de juny l’estació es posa en ple rendiment amb l’obertura diària i completa de les instal·lacions fins el proper 11 de setembre, tot coincidint amb el període vocacional de les famílies. Durant aquests més de dos mesos, els visitants podran gaudir cada dia del Bike Park així com de totes les activitats outdoor a l’estació i també de la piscina climatitzada. 

 

 

La Molina es presenta així com una proposta integral d'oci durant les vacances d’estiu pels amants de la natura i la muntanya amb dos grans productes: d’una banda el Bike Park, instal·lació que compta amb 15 circuits traçats entre la cota 2400 i la base de l’estació amb gairebé 50 quilòmetres; i per l’altra amb un complet centre d’activitats outdoor amb més de 20 activitats entre les quals destaquen els passeigs panoràmics en telecabina i telecadira cap a les cotes altes de l’estació, el parc d’aventura als arbres, el tubbing o la zona lúdica del Llac de La Molina; un espai ideal per a les famílies.

 

Compra i recàrrega online de forfets del Bike Park

Enguany La Molina fa un pas endavant en materia de comoditat i servei al client també a l’estiu. Tot aprofitant el sistema ja implementat pels forfets de l’estació d’esquí a l’hivern des de fa 4 temporades; els riders podran des d’aquest estiu comprar i recarregar els forfets del Bike Park des de casa i així estalviar cues i gestions que fins ara es feien a les oficines. A més, per incentivar l’ús de la plataforma de venda online els productes i serveis allà comercialitzats tenen una promoció en el preu del 10% de descompte.

 

 

A la botiga online de La Molina hi podreu trobar forfets de Bike Park a partir de 4 hores i fins a 5 dies, el forfet de temporada MTB Lover i els combinats Non Stop.

 

Un gran Centre d’Activitats outdoor a la natura i una nova versió del combinat multiactivitats “Non Stop “

Si bé el Bike Park de La Molina és la instal·lació estrella de l’estació de muntanya, no només hi ha bicicletes a l’estació i és que La Molina és també un gran centre d’activitats outdoor en plena natura amb més de 20 activitats ben diverses per tot perfils de públics i aficions.

Entre els productes estrella de l’estiu a La Molina hi trobem el forfet La Molina Non Stop. Aquest és un forfet que dóna accés a les activitats més destacades de La Molina a l’estiu de forma il·limitada durant un dia i és la proposta ideal pels amants del “tot inclòs”. El forfet inclou, a més de l’ús del Bike Park, l’accés al telecabina de La Molina i al telecadira Cap de Comella; ideal pels senderistes que volen fer un tomb per l’alta muntanya sense cansar-se gaire; descensos en tubbing,  accés a les activitats de la Zona lúdica del Llac de La Molina (Navegació en barques i patinets, vòlei, passeig amb ponis, frisbee, circuit interpretatiu de fauna) i també l’entrada a la piscina climatitzada exterior així com l’ús de les pistes de tennis i la zona de  fitness.

 

Com a novetat d’aquest any, La Molina posa a disposició dels visitants el “Non Stop +”, una versió augmentada del forfet ”Non Stop” que inclou els circuits del parc d’aventures als arbres fent ja d’aquest producte un combinat completíssim per gaudir d’un dia inoblidable a la muntanya.

 

Consulteu tota la informació sobre horaris i preus del Bike Park i remuntadors i cadascuna de les activitats a wwww.lamolina.cat

Juny 26, 2018
FGCAltres webs d'FGC Turisme
Top
x
Les meves reserves
Introdueixi el número de localitzador i l'email per consultar la seva reserva i poder cancelar-la o modificar-la.