932 041 041

La Molina estrena una nova màquina trepitjaneu híbrida i reafirma el seu compromís amb la sostenibilitat

La nova màquina trepitjaneu híbrida Kässbohrer Pistenbully PB600 E+ redueix el consum de combustible en un 20% i minimitza les emissions de CO2 i NOx, contribuint a reduir l’impacte ambiental de l’explotació del domini esquiable

La Molina, una de les estacions de muntanya més emblemàtiques del Pirineu català, incorpora una nova màquina híbrida dins del seu conjunt de trepitjaneus. El destí de muntanya de la Cerdanya ha abraçat aquesta iniciativa innovadora per a seguir avançant en l’àmbit de la sostenibilitat. Aquesta inversió representa un pas endavant en la reducció de la petjada de carboni i el compromís amb pràctiques més respectuoses amb el medi ambient.

 

La nova màquina híbrida Kässbohrer Pistenbully PB600 E+, que s'ha convertit en la primera

d'aquestes característiques al Pirineu català i espanyol, ofereix una combinació perfecta entre rendiment, eficiència i respecte pel medi ambient.

 

Entre les seves moltes qualitats destaquen:

 

  • Propulsió combinada de dièsel i electricitat: Redueix el consum de combustible en un 20% i minimitza les emissions de CO2 i NOx, contribuint a la preservació del medi ambient.

 

  • Reducció de despeses de funcionament: Gràcies a la seva tecnologia híbrida, la màquina gasta menys carburant i ajuda a optimitzar els recursos econòmics de l'estació.

 

  • Transmissió elèctrica de llarga durada: Amb un baix manteniment, la transmissió elèctrica de la màquina garanteix una eficiència òptima i una vida útil prolongada d’aquest sistema.

 

  • Reducció del nivell de soroll: La nova màquina híbrida ofereix un ambient de treball més silenciós, millorant les condicions laborals dels operaris i reduint la contaminació acústica a l'entorn natural.

 

  • Totalment digitalitzada: La màquina proporciona un rendiment òptim i una gestió eficient de les tasques de manteniment i cura de neu.



Aquesta nova adquisició representa un pas endavant en la tecnologia de manteniment de pistes i reafirma el compromís de La Molina amb la sostenibilitat mediambiental, garantint una experiència única i responsable per als seus visitants. 

Març 05, 2024
FGCAltres webs d'FGC Turisme
Top
x
Les meves reserves
Introdueixi el número de localitzador i l'email per consultar la seva reserva i poder cancelar-la o modificar-la.