932 041 041

La 5ª Vall dels Menuts torna a bocabadar els més petits

Un estiu més ha tornat la versió estival de la festa més divertida per grans i petits a Vall de Núria, la Vall dels Menuts

 

 

La 5ª edició de la Vall dels Menuts va ser l'opció d'oci per a moltes families durant el passat cap de setmana del 7 i 8 de juliol. Durant un cap de setmana especialment assolejat, segons l'històric d'aquesta celebració, grans i petits van poder gaudir sense parar de diversos tallers i activitats.

 

 

Amb la descoberta a la natura, les famílies van poder conèixer tots els detalls del privilegiat entorn de Vall de Núria mentre realitzaren una bona caminada.

Seguidament, els més agossarats van poder provar la seva punteria amb l'activitat de tir a l'arc.

 

 

I de fer excercici, van poder seguir movent el cos al so de la música, amb l'activitat de Zumba Kids, seguint les coreografies més actuals!

 

 

Després de ballar, els petits de la casa van poder demostrar les seves capacitats culinàries amb el taller de cupcakes, on van poder crear els seus propis cupcakes decorats amb la mascota de Vall de Núria, la marmota i després el millor, tastar-los!

Però les famílies no van fer només activitats dirigides, durant tot el dia van poder jugar al Parc Lúdic, llençant-se pel divertit tubbing o pujant al rocòdrom o la tirolina, fer un tomb en barca pel bonic llac de Vall de Núria, jugar al minigolf o conèixer els  animals de la granja i els ponis.

 

 

Tot aixó per un preu tancat per menors de 15 € i per adults de 20 €, incloent els viatges d'anada i tornada en el cremallera de Vall de Núria, ja de per si, un increïble inici d'experiència. 

En aquesta edició, vam contar amb la visita del reconegut blogger de viatges Max López, responsable de Familias en Ruta, el qual refereix que va ser una experiència interessant per aquests diversos motius, tant per ell com per els seus dos fills. 

 

Sona bé, oi? Us hi esperem l'any que bé! 

 

 

 

 

Juliol 10, 2018
FGCAltres webs d'FGC Turisme
Top
x
Les meves reserves
Introdueixi el número de localitzador i l'email per consultar la seva reserva i poder cancelar-la o modificar-la.