932 041 041

Inauguració Nocturna Cursa Virtual

inaug_virtual Enguany entrem en la cinquena temporada de la Cursa Virtual i tenim noves propostes perquè aquesta cursa no deixi de ser una cursa diferent de les altres. Recordem que es tracta d'una cursa que tu decideixes quan la vols fer, aprofitant el teu pic de forma o  l' hora del dia en que et sentis més còmode.

Primer de tot, adaptant-nos als temps que corren, abaixem el preu de la inscripció per tal que no sigui un impediment a l'hora de venir a gaudir d'aquesta cursa, i que sigui fàcil venir a fer un entrenament exprés:  4,80€,  és un preu més que raonable tenint en compte que una inscripció a la cursa virtual et dona dret a participar a la cronoescalada de cloenda de final de temporada. i per als que vulgueu baixar còmodament amb el cremallera un preu total de 13,90€.

Altres anys per fer la inauguració col·locàvem les bases i fèiem un comunicat, aquest any hem volgut donar-li un punt més i farem una inauguració oficial el dia 17. Però aprofitarem que és nit de lluna plena i ho farem de nit. Sortida entre 21:15 i 21:30 , recollida de bosses fins a les 21:15. Trobareu els controls marcats amb llums químics i com sempre la inestimable ajuda de la gent de la Unió Excursionista de Vic que vetllarà perquè la inauguració sigui un èxit.  Evidentment cal portar el frontal, encara que els més ràpids  esquivin la foscor total, cal pensar que dins les gorgues  hi arriba menys llum. En arribar a dalt un pica-pica i una consumició ens recuperaran les forces per baixar amb el tren especial que baixa a les 23h.

Vine i apuntat una nova sensació al cos:  córrer de nit en un ambient d'alta muntanya. I si tens dubtes pensa que fem una bona promoció, ja que amb el  preu de la inscripció a la Inauguració, 13,90 € et  regalem, una cursa virtual per venir quant tu vulguis, i evidentment una inscripció a la Cronoescalada de cloenda.

Per rematar la temporada, repetirem format amb la Cronoescalada de cloenda el 27 de Setembre, on per poder optar als premis metàl·lics caldrà ser-hi present i a on podràs gaudir de l'ambient de competir amb els més bons. Podràs  donar-ho tot en un format de sortides individuals que fa que encara sigui més especial aquesta prova.  Aquest any farem també el sorteig condicionat, on en funció de la teva posició, tens més opcions o menys  d'obtenir els premis. És a dir que quant més amunt et posicionis a la classificació del darrer dia més percentatge de probabilitat  tens.

Per inscriure't a la inauguració farem servir el mateix formulari de la cursa virtual:

http://www.valldenuria.cat/website_valldenuria/cat/cursa_inscripcio.asp

Maig 08, 2014
FGCAltres webs d'FGC Turisme
Top
x
Les meves reserves
Introdueixi el número de localitzador i l'email per consultar la seva reserva i poder cancelar-la o modificar-la.