932 041 041

Vallter 2000 es presenta any rere any com una estació accesible i enfocada totalment al turisme familiar. És per aixó que a més de la pràctica de l’esquí per a grans i petits, l’estació posa a disposició dels seus clients activitats alternatives per treure tot el suc als dies de Nadal a la neu.

L’atractiu principal de Vallter 2000 en quant a l’oci infantil és el Jardí de Neu-Mini Club l’Esquirol, un servei de ludoteca, que  facilita a les famílies amb nens gaudir de l’esquí amb total tranquil·litat. Aquí s'imparteixen tallers i jocs didàctics com globusflèxia, jocs i gimcanes d'habilitat, balls i coreografies, elaboració de disfresses, karaoke, concurs de ninots de neu, construcció d'un iglú etc. atesos per personal qualificat i dirigits per a nens i nenes de 3 a 8 anys. 

A més, el mini club té una mascota molt divertida i simpàtica, l’esquirol Fajol, amb qui podran jugar i ballar!

 

 

I què podeu fer a més de jugar amb en Fajol o lliscar per la neu amb els vostres esquís? Doncs si de lliscar es tracta podeu fer-ho també en trineu, una activitat tant típica d’aquest temps hivernal a la que no podreu resistir-vos. Per què no feu una cursa en família?

 

 

Si el que voleu és fer una excursió per la neu les raquetes de neu són una altra pràctica que podeu realitzar, compaginant excercici i entorn natural. Vallter compta amb diversos itineraris segons els nivells i gustos, lliures o guiats, sent aquesta una activitat tant per a famílies com per a esportistes avançats.

Amb començament al pàrquing de la cota 1910 m al llarg de tota la zona d’Ull de Ter fins la cota a 2550 m de l’estació es poden realitzar diversos circuits circulars. Poden ser excursions matinals (on es podran fer tallers) o sota la llum de la lluna o les estrelles, que acabarà amb un sopar.

 

Els més aventurers, també podeu realitzar activitats més originals com el bateig d’alpinisme o el bateig d’escalada en gel. Aquestes dues activitats son guiades per professionals que us faran endinsar en el món del alpinisme i l’escalada més pur i us ensenyaran a progressar amb piolets i grampons per terrenys nevats i/o gelats.

Encara que el que més de gust ens vingui aquest Nadal sigui esquiar i jugar a la neu, a les proximitats de Vallter 2000 també hi podem trobar una amplia oferta d’oci après ski per a tots els públics.

Us agrada sortir de festa? Encara teniu forces per ballar després d’un dia intens d’esquí? Llavors podeu anar a la Discoteca P3 Disco o al Pub 2000, amb bona música i ambient.

Als més petits de la casa els agradarà Mollo Parc, a Molló, un centre de recuperació de fauna on poder veure els animals en pseudollibertat i on el visitant podrà descobrir la fauna i la flora de forma amena i divertida realitzant el recorregut.

A més, aquest parc compta amb un espai denominat Molló Parc Aventura, un parc d’aventura als arbres amb 4 circuits amb ponts tibetants, escales, tirolines, salt de Tarzan, xarxes, túnels i moltes aventures més.

Un altre punt d’animació pels menuts és Font Rubí Parc, un espai lúdic que es troba a la Vall de Camprodon que compta amb activitats com mini-golf, inflables, jumping, circuit aventura, festes i celebracions privades.

 

I a vosaltres, què us agradaria fer a Vallter després d’un dia d’esquí?

 

Desembre 15, 2017
FGCAltres webs d'FGC Turisme
Top
x
Les meves reserves
Introdueixi el número de localitzador i l'email per consultar la seva reserva i poder cancelar-la o modificar-la.