932 041 041

Tot el que ens espera en la gran festa del 75è aniversari de La Molina

75 anys no es celebren cada dia i és per això que La Molina, la primera estació de l'estat espanyol, amb la instal·lació del primer remuntador l'any 1943, celebrarà aquesta data tan indicada sense estar-se de res, realitzant tot d'activitats de neu i d'après-ski, demostrant que La Molina és una estació versàtil, amb oferta per a tots els públics.

Al llarg de tota la temporada La Molina celebrarà un seguit d'esdeveniments de tota mena, els quals us detallem a continuació, no us perdeu cap!

El primer dels pròxims esdeveniments a La Molina serà la Jornada Retro i la nit de les 75 torxes, el dia 17 de febrer. Si us agrada l'estètica vintage i la música retro, aquest és el vostre dia, ja que es commemoraran els 75 anys de La Molina viatjant al passat, vestint-nos com els primers esquiadors que practicaven l'esport blanc a l'estació als anys 40.

A més d'això, qui vulgui podrà inscriu-re's a la Retro Cursa, una cursa inspirada en les curses d'esquí d'abans on tornaran els pals i els cronos.

A la nit, després d'un dia d'intens esquí, podrem gaudir d'un espectacle preciós i de gran mèrit com és la baixada nocturna de torxes, en aquest cas, ni més ni menys que 75, una per cada any de vida de l'estació, com si d'espelmes és tractés.

Pero la nit no acaba aquí. La celebració es traslladarà de pistes al bar Tirol, on es donarà lloc a una festa après-ski pels més noctàmbuls!

 


El primer remuntador de La Molina i de l'estat Espanyol es va instal·lar el 28 de febrer de 1943, per la qual cosa, la festa grossa de l'estació, L'Estima Fest, es donarà el cap de setmana del 2 i 3 de març amb una agenda plena d'activitats.

Aquest cap de setmana es celebrarà una de les etapes de la Copa del Món d'Snowboard Cross FIS i un descens nocturn a la llum de la lluna.

El dia 3 serà la final d'aquesta etapa de la Copa del Món amb la corresponent entrega de premis en el sector Alabaus una vegada finalitzades les proves. 

 

 

 

Però, el punt culminant del cap de setmana arribarà a les 17:30 h, de la mà de Els Amics de les Arts, que realitzaran un concert al aparcament del Telecabina.

 

 

L'últim esdeveniment dintre del programa del 75è aniversari de La Molina és el dia dels clubs i forfets de temporada, el dia 17 de març. Aquest dia serà dedicat als clubs d'esquí que entrenen i competeixen a La Molina i a tots aquells esquiadors i snowboarders de temporada que ens regalen la seva fidelitat, alguns d'any en any o fins i tots de generació en generació!

Durant el dia es celebraran diverses curses, la butifarrada del 75è aniversari, l'entrega de premis i un sorteig de regals entre tots els assistents.

Per a finalitzar, per la tarda, al Palau de Congressos d'Alp, es donarà lloc a l'actuació "Del deporte también se sale" del reconegut monologuista de Comedy Zoo, Javi Sancho, unint esport i humor, fent-nos acabar la celebració amb un somriure. 

 

 

Gener 18, 2018
FGCAltres webs d'FGC Turisme
Top
x
Les meves reserves
Introdueixi el número de localitzador i l'email per consultar la seva reserva i poder cancelar-la o modificar-la.