932 041 041

Port Ainé és una estació situada al massís de l’Orri, la qual és envoltada pel bonic Parc Natural de l’Alt Pirineu, de paisatges increïbles. El punt de més alçada d’aquest massís és el mateix pic de l’Orri, amb 2.440 metres, esdevenint un mirador únic del Pirineu.

 

 

Pensada tant per famílies com per a amants de l’esquí o de la natura, Port Ainé es presenta com un centre d’oci polivalent, capaç d’aportar moments de lleure per tothom. Encara que no hi hagi neu, Port Ainé ofereix una gran quantitat d’activitats per fer a l’estiu, posicionant-se com un destí ideal per a les teves vacances al Pallars. A més a més, a les rodalies de l’estació podreu visitar també interessants pobles i gaudir d’esdeveniments que aquí s’hi organitzen, com és el cas del festival de música Maldaltura, que es celebra els dies 14 i 15 de juliol, el 54 è Ral.li de la Noguera Pallaresa, que es celebra dels dies 15 a 23 de juliol o de la Festa Major de Sort, que es celebra del 29 al 31 d’agost. Si us fa el pes us recomanem que consulteu la varietat d’activitats que s’hi ofereixen.

Les activitats de l'estació

El gran atractiu de Port Ainé és el seu Parc Lúdic i d’aventura, situat davant de l'Hotel Port Ainé. Tant petits com grans podran gaudir d’activitats per a tots els gustos!

Si us agraden les activitats d’aventura, no us podeu perdre el parc d’aventura entre els arbres, on, després d’una introducció al material de seguretat, de forma autònoma però sota supervisió de monitors, podreu pujar a un pont tibetà, escales de troncs i dues tirolines situats a set metres d’alçada. Si no teniu por a les alçades, proveu-ho!

 

 

Una altra activitat divertida, i una de les preferides és el tubbing. Segurament heu vist alguna vegada pistes a parcs aquàtics on la gent es tira en un dònut pneumàtic. A Port Ainé podeu realitzar aquesta activitat sobre una pista de 120 metres de llarg, de superfície plàstica i  amb una pendent descendent. Llanceu-vos a la diversió!

Encara en voleu més? Poseu-vos al volant de cars i monopatins tot terreny o feu un bany refrescant a la piscina i la zona esportiva de l' Sport Center, ubicades al complex situat a la Ctra Comarcal C13, entre les poblacions de Sort i Rialp.

L' Hotel Port Ainé 2000 ***,  un descans de luxe

Com veieu, l’oferta d’activitats a Port Ainé és tan variada que un dia no us serà suficient per poder provar-les totes. Una opció és allotjar-vos a l' Hotel Port Ainé, situat a la mateixa estació, el qual us oferirà l’oportunitat d’estar a tocar de multitud d’activitats tan a l’època de neu com a l’estiu, a la vegada que es relaxeu gaudint de la tranquil·litat i la bellesa d’aquest enclavament privilegiat i descobrir-ho mitjançant les diverses rutes senyalitzades que s’inicien des del mateix hotel.

 

 

Al seu restaurant podreu fer un tast de les exquisitats de la cuina pallaresa, amb productes típics de la comarca o prendre un cafè a la seva cafeteria.

Si també voleu fer activitats d’interior, el hotel compta amb un mini club perquè els més petits realitzin diverses activitats, un servei d’animació, un complet gimnàs, una botiga, i diverses sales, de reunions, de lectura i TV, o de jocs recreatius.

 

 

 

 

 

 

 

Juliol 05, 2017
FGCAltres webs d'FGC Turisme
Top
x
Les meves reserves
Introdueixi el número de localitzador i l'email per consultar la seva reserva i poder cancelar-la o modificar-la.