932 041 041

TREU EL MÀXIM PARTIT A L’HIVERN AMB ELS FORFETS DE TEMPORADA 2022-2023

Fins al 27 de novembre estarà activa la promoció que et permetrà gaudir de les estacions de muntanya d’FGC Turisme a un preu especial.

 

S’acosta l’hivern i a FGC Turisme ho tenim tot a punt per donar el tret de sortida a una nova temporada d’esquí. Ja es poden aconseguir els forfet de temporada a un preu especial i els mateixos avantatges de sempre. Promoció disponible fins el 27 de novembre!

FORFET DE TEMPORADA D’FGC TURISME

Decantar-se per una sola estació és difícil, sobretot pels que els agrada gaudir de quilòmetres i quilòmetres de pistes i esprémer fins a l’últim floc de neu. El Forfet de Temporada d’FGC Turisme està pensat per aquells amants de l’esquí que no es queden en un sol territori i els agrada explorar les pistes fins a l’últim racó. Aquesta opció permet accedir a totes les estacions: La Molina, Vall de Núria, Vallter, Port Ainé, Espot Esquí i Boí Taüll.

Preu: 790€. Preu amb promoció: 690€

 

 

 

FORFETS DE TEMPORADA TERRITORIALS

Pels qui es mouen per un mateix territori i tenen predilecció per una estació, podran gaudir de tots els avantatges en un sol territori.

 

Forfet de temporada La Molina:

La Molina és l’estació per excel·lència del públic familiar i que destaca per les seves múltiples activitats per a tots els públics. Pistes per principiants, per experts, clubs d’esquí o una alta oferta de restauració fan de La Molina una de les pistes d’esquí de referència. Amb la promoció de temporada podreu gaudir amb tots els seus exponents de tots els avantatges que ofereix.

Preu: 660€. Preu amb promoció: 574€

 

 

Forfet de Temporada Ripollès:

En mig d’un entorn únic, les estacions d’esquí de la Vall de Núria i Vallter són un paradís per gaudir de la bellesa dels Pirineus amb la millor companyia. La promoció de temporada del Forfet de Temporada Ripollès permet desconnectar i poder perdre’ns per les estacions més altes.

Preu: 403€. Preu amb promoció: 343€

 


 

Forfet de Temporada Pallars:

Les vistes privilegiades i el paisatge salvatge són la definició de les pistes del Pallars. Amb el Forfet de Temporada Pallars es pot accedir a les pistes de Port Ainé, Espot Esquí i Tavascan per esquiar en un entorn idíl·lic sense distraccions.

Preu: 495€. Preu amb promoció: 396€

 

 

Forfet de Temporada Boí Taüll:

En un indret on no es necessita filtres, envoltats dels pobles romànics de la Vall de Boí, el Forfet de Temporada Boí Taüll permet tenir una experiència completa, on l’esquí, el bon ambient, l’adrenalina i la diversió formen una combinació inigualable.

Preu: 525€. Preu amb promoció: 420€

 

 

Forfet de Temporada d’Esquí de Muntanya:

Per connectar amb la natura al 100% i gaudir de les pujades tant o més que les baixades, el Forfet de Temporada d’Esquí de muntanya et permet gaudir il·limitadament dels circuits d’esquí de muntanya de les estacions d’FGC.

Preu: 150€

 

 

Promoció 4x3 La Molina:

Amb un dia mai n’hi ha prou per gaudir i descobrir cada racó de les pistes de La Molina o La Masella. Amb aquesta promoció t’estalvies un 25% del preu en quatre forfets de dia.

4x3 La Molina: 35,25€ al dia = 141€ per 4 dies

4x3 La Molina+Masella: 39,75€ al dia = 159€ per 4 dies

Novembre 24, 2022
FGCAltres webs d'FGC Turisme
Top
x
Les meves reserves
Introdueixi el número de localitzador i l'email per consultar la seva reserva i poder cancelar-la o modificar-la.