932 041 041

Festa 15 anys d’Esquiades.com a Port Ainé

Per celebrar-ho l'agència i l'estació van organitzar el passat cap de setmana una festa coincidint amb els 15 anys del naixement.

Fa 15 anys naixia Esquiades.com. Ara com ara és l'agència de viatges de neu líder a l'Estat espanyol, i la seva web ha esdevingut un portal referent per a aquells que volen conèixer informació relativa al sector de la neu. Les xifres parlen per sí soles: més de 2 milions de connexions a l'any que hi naveguen cercant viatges, consultant l'estat de les pistes, llegint el seu blog o mirant les webcams de les estacions d'esquí.

Fa 15 anys Port Ainé va ser una de les estacions que va ajudar, participar i col·laborar en el creixement de la companyia. Aquest passat cap de setmana, 15 i 16 de desembre, ho van celebrar amb una esquiada i festa que va tenir com a base d'operacions les pistes de Port Ainé i l'Hotel de la Cota 2000.

Anna Rubio, màxima responsable del departament de qualitat de l'agència, explicava que "hem aconseguit omplir l'Hotel Port Ainé 2000 i hem desviat clients cap altres hotels de la vall". Els clients que han participat en la festa van contractar a l'agència un pack que incloïa forfet per esquiar dos dies a Port Ainé o a Espot, nit a l'hotel de la cota 2.000 i tot un seguit d'actes d'animació.

"La festa ha estat un èxit i prop de 1.000 esquiadors han esquiat a Port Ainé o Espot en aquests dos dies i, molts d'ells, participaran en alguna de les activitats que tenim programades" hi afegia la responsable del Departament de qualitat d'Esquiades.com

 

 

Dissabte, esquí i tast de Vins i Formatges 

Dissabte els esquiadors van gaudir d'un bon dia pel que fa a neu, meteorologia i propostes de lleure de tota mena. 

Entre les activitats que l'agència de viatges i l'estació d'esquí tenien programades al llarg dels dos dies hi havia, en el cas de dissabte, un tast de formatges d'elaboració local del Pallars Sobirà, de la formatgeria Tros de Sort, els quals s'acompanyaven d'un maridatge de vins d'un celler també pallarès.

Josep Rabassa, propietari del Celler Batlliu de Sort, declarava que pel tast de vins i formatges organitzat dissabte al migdia hi havien passat "prop de 400 persones que han pogut conèixer i tastar productes 100% originaris del Pallars". 

En aquest sentit Rabassa hi afegia que la participació en l'esdeveniment estava resultant molt positiva i que, com ja s'havia fet en altres temporades i per activitats diferents, participar en actes com aquest els permetia “sumar sinergies amb l'estació d'esquí, difondre els productes locals en consumidors als quals sovint se'ns fa difícil arribar des del Pallars”. Cal recordar que un gruix molt important dels clients d'Esquiades.com provenen de ciutats com Barcelona, Tarragona, València i Madrid.

 

 

Concerts, Dj en directe, xocolatada i baixada de torxes

Dissabte, ja entrada la tarda, els actes van continuar a la terrassa de l'Hotel Cota 2000 amb concert a càrrec dels Smoking Stones i els Alè d'Èuga, a més d'actuació en directe del DJ Dirty Disco. Segur que tocar instruments quan el sol ja s'amagava rere les antenes del Pic de l'Orri no els devia ser fàcil.

A les 6 de la tarda una xocolatada amb coca pallaresa per prendre forces i fer front a la baixada de temperatures servia per acomiadar el dia amb una baixada de torxes en la qual van participar una setantena d'esquiadors i snowboards.

 

Diumenge la festa continua, malgrat la meteorologia

Si dissabte la meteorologia va acompanyar perquè el 15è aniversari fos una veritable festa, no es pot dir el mateix de diumenge.

La pluja, que acompanyava la posada en marxa dels remuntadors de Port Ainé, es va acabar convertint en nevada a partir de les 11 del matí. La cursa solidària col·laborativa amb La Marató de TV3 es va haver de suspendre. El telecadira Jet Cim també van estar parat una estona coincidint amb una nevada intensa que impedia esquiar en bones condicions, per manca de visibilitat, a les cotes altes de Port Ainé.

En canvi, les activitats destinades als més petits, com el taller de menjadores per ocells, es van poder organitzar a les dependències interiors del mateix hotel Cota 2000, en concret a la sala Pica d'Estats. 

La festa Esquiades.com es va cloure amb la botifarrada solidària per La Marató de Tv3 i una exhibició castellera de petit format, en certa manera deslluïda per la meteorologia, en la qual es va poder veure 3 pilars de 2 i un pilar de 3.

 

Això sí, fer aquestes construccions a càrrec de la colla castellera Malfargats de Pallars, amb temperatures pròpies d'un dia de neu i pluja, van tenir més mèrit que mai.

Desembre 17, 2018
FGCAltres webs d'FGC Turisme
Top
x
Les meves reserves
Introdueixi el número de localitzador i l'email per consultar la seva reserva i poder cancelar-la o modificar-la.