932 041 041

La Molina és una estació de gran importància en època d’esquí, però així mateix, s’ha redefinit per situar-se a l’estiu com un lloc amb múltiples activitats d’oci.

Per exemple, pels aquells interessats en passar un cap de setmana divertit, i si s’és aficionat a la bicicleta, al Bikepark es pot gaudir d’un seguit de proves i pistes (Wood-country, freestyle, enduro…), si no, hi ha un munt d’altres activitats que podeu fer, com passejos en barca, tubbing, circuit de aventura als arbres… Seguidament, podreu agafar l’últim telecabina, el de les 17:30 hores, per arribar a la zona de Tosa, on acaba el trajecte.

 

 

 

Després d’admirar les vistes durant el tranquil viatge en el telecabina, i una vegada baixeu del mateix, si la vostra intenció es passar la nit a la muntanya, l'opció és caminar aproximadament 1’2 kms, amb precioses vistes de la Cerdanya als vostres peus fins el Refugi del Niu de l’Àliga, el qual compta amb un nom molt adequat, ja que es troba a 2.537 m de alçada, concretament al cim de Tosa d’Alp, al Bagà. 

 

 

 

 

Finalment, entre els petits cims que coronen la muntanya, podreu distingir el teulat verd del refugi, que en un últim esforç es descobrirà davant de vosaltres i on us acolliràn molt amablement.

 

 

 

Després de la cansada pujada, podeu deixar les vostres bosses a l’habitació i possar-vos cómodes, al interior del refugi o  sortint a la terrassa que circumda el refugi per asseure-us i descansar mentre recupereu les forces i gaudiu del preciós i ampli paisatge, tot verd.

Una vegada descansats podeu dirigir-vos al menjador, tot de fusta, amb una àmplia xemeneia al centre i amb tot de finestrons per poder admirar el paisatge que s’ofereix, preparant-vos per sopar.

 

 

 

Després de quedar tips amb el menjar cassolà i típic de muntanya, perque en quedareu, no us podeu perdre la preciosa experiencia de veure una increïble posta de sol com mai heu vist, amb els seus càlids colors i els núvols situant-se sota vosaltres. I si us quedeu fins que enfosqueixi, a més podreu gaudir d’un cel estrellat dels que no es veuen a la ciutat!

 

 

 

Si anar-vos a dormir d’hora tampoc és la vostra idea, podreu fer passar la nit al menjador, mentre xarreu o jugeu. Però si les activitats us han passat compte i la son arriba, podeu dirigir-vos a l’habitació d’estil rural, amb parets d’imitació a pedra i lliteres àmplies de fusta, on dormireu molt a gust i sense passar fred.

Al matí, amb la tranquilitat i pau de l’albada, potser podreu tindre la sort de trobar-vos conjunts d’isards, prou valents per apropar-se al refugi, tot un espectacle pels amants de la fauna.

 

 

 

A aquestes hores amplis grup d’excursionistes es preparen per emprendre la ruta de Cavalls del Vent, una travessa que uneix vuit refugis del Parc Natural del Cadí-Moixeró, amb altituds d’entre 900 i 2.510 metres, i un recorregut total de 74 kms.

 

 

 

Podreu realitzar aquesta preciosa ruta o tornar a fer el descens novament en telecabina per arribar a baix, on us esperaran un munt d’activitats.

Si us agrada la muntanya, els bells paisatges i l’activitat física, i voleu allotjar-vos en un indret únic, no deixeu de visitar el Niu de l’Àliga!

Juliol 21, 2017
FGCAltres webs d'FGC Turisme
Top
x
Les meves reserves
Introdueixi el número de localitzador i l'email per consultar la seva reserva i poder cancelar-la o modificar-la.