932 041 041

Estat d'obertura als Refugis Coma de Vaca i Ulldeter

El millor pla per aquest estiu? Desconnectar, voltar per les muntanyes i dormir allà on més brillen els estels: en un refugi d'alta muntanya.

 

 Mesures de prevenció al Refugi Ulldeter (CEC)

 

A l'arribada:

·      Pendre la temperatura

·       Canvi de calçat

·       Signar un full d’acceptació de les normes

·       Disposa d’un dosificador de gel hidroalcohòlic per rentar-te les mans.

·       Inscripció al refugi.

 

Durant la estada:

·       Assignació d’un llit i lloc a taula

·       Mantenir la distancia de seguretat

·       Rentar-se les mans amb freqüència

·       Cal tossir a plec de colze

·       L’ús de la mascareta és obligatori als espais compartits

·       Durant els àpats, es passarà a servir i a recollir els plats a taula

 

Recordatoris:

·       Cal portar sac i mascareta

·       El Refugi romandrà tancat al públic de 9 a 12 per feines de desinfecció.

 


 

Mesures de prevenció al Refugi Coma de Vaca (FEEC)

 

·       Les inscripcions hauran de ser telemàtiques a través de la pàgina de reserves dels refugis de la FEEC. En el moment de la reserva s’informarà als participants de les mesures a prendre durant l’estada al refugi i se’ls lliurarà una fitxa amb les recomanacions obligatòries de salut pública.

·       Seguint el que recull l’Ordre SND / 422/2020 de 19 de maig i mentre les indicacions de les autoritats sanitàries no diguin el contrari, s’estableix com a obligatori l’ús de les mascaretes a la via pública, en espais a l’aire lliure i en qualsevol espai tancat d’ús públic o que es trobi obert al públic, sempre que no sigui possible mantenir una distància de seguretat interpersonal de almenys, dos metres per a totes les persones de sis anys en endavant, de qualsevol tipus de mascareta, preferiblement higièniques i quirúrgica de cobreixi nas i boca.

·       En arribar al refugi es guardarà la motxilla i el calçat en l’espai que designi el guarda.

·       Els guardes tenen la facultat per prendre la temperatura als usuaris i si aquesta supera els 37,5ºC o l’usuari mostri símptomes de Covid19, pot demanar-li que abandoni l’estabilment, sempre i quan no necessiti atenció especial derivada d’una possible emergència.

·       Es redueix la capacitat del refugi per tal de poder garantir unes distàncies de seguretat adequades. En fer el registre d’entrada, es donarà a l’usuari una llista amb el dormitori assignat, el número de llitera, de taula, de seient i el torn de menjar.

·       El client, abans i després d’utilitzar el WC, netejarà a fons la tapa i en sortir es rentarà les mans amb sabó i/o gel hidroalcohòlic.

·       El control de l’aforament del refugi és responsabilitat de tots, guardes i clients. Per això és necessari que en l’arribada de grups i en la cartellera deixem clar que tots hem d’ajudar a que es compleixen les mesures de prevenció.

·       Entre els usuaris que pernoctin al refugi es garantirà el distanciament que marquin les autoritats sanitàries en cada moment.

·       Pagament dels serveis utilitzats: es recomana que els usuaris facin el pagament final dins del refugi mitjançant targeta bancària i datàfon, o sistemes de pagament tipus Bizum, sempre que tècnicament això sigui possible.

·       Cada refugi de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC) pot establir una sèrie de mesures específiques de protecció contra la Covid19 complementaries a les descrites en aquest document.

 

 

 

Juliol 30, 2020
FGCAltres webs d'FGC Turisme
Top
x
Les meves reserves
Introdueixi el número de localitzador i l'email per consultar la seva reserva i poder cancelar-la o modificar-la.