932 041 041

Esquí de Muntanya i Foca's Fest

2013-04-06 09.26.54

Als  que ens agrada fer activitat per la muntanya quan arriben les primeres volves de neu sentim un pessigolleig especial, les muntanyes canvien la seva vestimenta per oferir el preuat mantell nival. Els que ho coneixeu ja sabeu de que parlo, una textura especial, un contorn suavitzat, una màgia d’ una traça ben feta en un pam de neu pols, inclòs l’ aire sembla diferent ; però sobretot hi ha un factor desencadenant d‘emocions brutals: una baixada esquiant per pales magnífiques, tubos, boscos, embuts. Fantàstic!! La diversió hivernal per excel·lència,  el premi a l’ esforç fet durant la pujada 2013-04-06 09.08.12Les primeres jornades d’ esquí de muntanya de la Vall de Núria (el Foca’s Fest) neixen amb la voluntat de donar conèixer aquest esport als que no el practiquen i  com a punt de trobada  per aquells  que ja el practiquen. La intenció és crear un conjunt d’ activitats per tal de que el  cap de setmana sigui ben profitós. Tindrem l’ Open,  que el realitzarem a l’ estació per tal de fer més  festa tots plegats : els que corrin i els que vulguin venir animar als corredors; ja podeu portar esquellots botzines,etc. La característica d’ aquesta aprova es que des de que es doni el tret de sortida fins a l’ hora de finalitza la prova, els corredors hauran de fer tres pujades; però les baixades i les transicions no comptabilitzaran, de tal manera que el corredor  gestiona aquests temps per poder recuperar- se. Hi haurà també un premi  a la pujada més ràpida . Per als debutants de l’ esquí de muntanya hi haurà un bateig simultàniament Al final tots corredors, debutants  i acompanyants gaudirem d’ un pica-pica  per “fer-la petar”.
Una petita transició alimentària en forma d’ entrepà ens portarà a les activitats de la tarda: Tallers de Arva  amb el nou Arvapark que permet fer rcerques múltiples,  inclòs us posarem a prova amb una competició per veure com reaccioneu amb la pressió, per tal d’acostar-nos a la situació real de cerca.. Introducció a Tècniques alpines , Refugis hivernals , tot un reguitzell de conceptes que qualsevol esquiador  de muntanya ha de conèixer per millorar la seva seguretat i la del seu grup.
Durant tot el cap de setmana es podrà utilitzar el material de test en quant a esquís botes, sacs de dormir, tendes.
2013-04-06 10.08.30Al vespre després de tanta activitat, ens podrem asseure a l’ auditori per escoltar diferents xerrades sobre nutrició, lesions, formació acadèmica en muntanya i uns atractius vídeos a càrrec de Pumba  productions.
Una graellada a l’emblemàtica Cabana dels Pastors ens donarà forces per disfrutar del  ball a la fresca amb música Dj .
I evidentment el Diumenge farem una sortida per gaudir de l’ esquí de muntanya que en funció de l’ estat de la neu, serà a una vall o altre. Per als que encara no estigueu capacitats per anar amb esquís ho podreu fer amb raquetes. Tot seguit, un simulacre  d’ accident per allau amb la col·laboració dels bombers de rescat , posarà el punt  final de les activitats
Un bon dinar de cloenda serà fantàstic per donar per acabades aquestes jornades i posar en comú les experiències viscudes. quadre Fixeu-vos en les diferents opcions de participació i en aquest link us podreu inscriure US ESPEREM!

noucreuscopia

Abril 13, 2013
FGCAltres webs d'FGC Turisme
Top
x
Les meves reserves
Introdueixi el número de localitzador i l'email per consultar la seva reserva i poder cancelar-la o modificar-la.