932 041 041

El Nadal ja és aquí i en aquestes dates tan assenyalades moltes persones opten per realitzar turisme d’esquí i neu. Es per això que les estacions d’Espot i Port Ainé, ubicades al Pallars Sobirà, a més d’oferir la pràctica de l’esquí, l’snow i altres activitats de neu , aproparan el Nadal als seus visitants amb diverses activitats i esdeveniments. Coneixeu més!

A Port Ainé, la primera festa es durà a terme el dia 28 de desembre amb la fira RIALP Après Ski, de 17 a 21 hores. Aquesta fira comptarà amb una exposició de material antic, tallers de reparació de material, presència de estands de les escoles d’esquí de Port Ainé i una zona activa a la plaça amb llits elàstics, circuits de cars i monopatins tot terreny. Totes aquestes activitats són gratuïtes.

 

 

Per acomiadar l’any amb la panxa ben satisfeta, el dia 31 de desembre a les 12:00 h es celebrarà a Port Ainé un tast d’embotits i cervesa. Els visitants podran tastar mitjançant tiquets (2 tiquets per 3€ o bé 4 tiquets per 5€, cada tiquet equival a un platet d’assortit d’embotits facilitats per la carnisseria Pallars Sobirà o bé una cervesa San Miguel.

 

 

El Nadal acabarà el dia 4 de gener amb l’esperada arribada de SSMM els Reis Mags d'Orient. Durant tot el dia ses majestats Els Reis d'Orient esquiaran per tota la estació de Port Ainé.

A les 12:00 h visitaran el Parc Lúdic com cada any per participar en les activitats i fer-se fotografies amb els més petits de la casa i en quant es faci fosc, es farà una baixada de torxes i una xocolatada popular davant de l'Hotel Port Ainé 2000.

Així mateix, l’estació tornarà a fer un tast dels millors formatges i vins pallaresos aquest dia, de 12 h i fins les 15 a la terrassa de la cafeteria de la cota 2.000.

Per la seva banda, Espot també realitzarà el seu tast de formatges i vins el dia 3 de gener i rebran als reis d’Orient un dia després de la seva visita a Port Ainé, el dia 5 de gener.

I ara a sobre tenim una bona notícia pels que vulguih vindre a Port Ainé al Nadal. A tots aquells que no tinguin prou amb un dia de neu i hi vulguin viure una experiència nadalenca completa a la neu, l’Hotel Port Ainé aplica una oferta d'última hora  i a un preu de rècord: 62€ per 1 nit a peu de pistes amb 2 dies de forfet!

Desembre 18, 2017
FGCAltres webs d'FGC Turisme
Top
x
Les meves reserves
Introdueixi el número de localitzador i l'email per consultar la seva reserva i poder cancelar-la o modificar-la.