932 041 041

Si heu decidit passar el Nadal a Vallter 2000, a més de gaudir de totes les activitats especials que ja us vam presentar aquí al bloc, també esteu d’enhorabona, perquè durant aquests dies s’oferirà una àmplia oferta d’esdeveniments que us faran sentir la màgia del Nadal.

Les celebracions comencaren el dia 17, quan tots els nens que ho desitjaren van poder crear el seu propi tió de fang i decorar-lo amb diferents materials. Un pla perfecte per passar-ho bé i aconseguir el seu  tió en el cas de no tenir-lo, o fer un altre per fer-li companyia al anterior i que portin el doble de regals!

 

 

 

El següent dia especial a Vallter serà la nit de Nadal, ja que l’estació rebrà una visita molt important, la d’en Pare Noël! Durant tot el dia estarà amb nosaltres, fent-se fotos amb tothom que ho desitgi a l'estació i escoltant les peticions dels més petits!

 

 

 

El dia 31 de desembre a Vallter també farem una festa grossa per acomiadar l’any. La festa de Cap d’Any iniciarà ja ben d’hora, a les 9:00 h, amb una disco i entrega de material de cap d’any (serpentines, espanta sogres...).

A les 12:00 hores es repartirà el raïm a tots els assistents i es farà un simulacre de les campanades, per a que a la nit, no s’us ennuegui ni un raïm!

 

 

L’última oportunitat per demostrar que heu sigut bons serà el dia 2 de gener, quan el carter reial arribarà a Vallter 2000 després d’un llarg viatge des d’Orient.

De 9:00 h a 13:30 hores, escalfant motors pel gran moment, hi haurà música d'ambient i els nens podran saltar a l'inflable vigilats per un monitor, i podran escriure la carta als reis per poder-la entregar al Patge Reial que arribarà a l’estació més tard.

 

 

 

Desembre 18, 2017
FGCAltres webs d'FGC Turisme
Top
x
Les meves reserves
Introdueixi el número de localitzador i l'email per consultar la seva reserva i poder cancelar-la o modificar-la.