932 041 041

Entrevista amb Laia Sanz, pilot de Rally Dakar

Parlem amb la Laia Sanz, coneguda pilot de trial, enduro i rally que enguany a participat en el seu 8è Dakar, finalitzat en una gran 12º posició, sobre la seva relació amb la Molina, estació on realitza els seus entrenaments.

 

 

 

Bon dia Laia,

  • Ets pilot de trial, enduro i rally, com et vas iniciar en aquest món?

Vaig començar a anar amb moto als 4 anys perquè el meu pare era molt aficionat i em va passar aquesta passió per les motos i és el que vivia a casa. Vaig començar amb el trial perquè és el que feia el meu pare. Més endavant si que l’evolució va anar cap a l’enduro i els rallies.

 

  • Has acabat el teu 8è Dakar en una dotzena posició, quina son les teves sensacions?

Les sensacions d’aquest Dakar són molt bones ja que he complert l’objectiu d’acabar entre els 15 primers i amb bones sensacions i alguna molt bona etapa. Crec que hagués firmat aquesta posició abans de marxar, però després de veure com ha anat la carrera sempre penses que igual podries haver fet una mica més. Contenta d’haver acabat tan a prop d’aquest top 10, que hagués estat molt bé entrar-hi, però en general molt contenta.

 

  • Entrenes a La Molina, en què consisteix el teu entrenament a La Molina?

A la Molina entreno esquí de muntanya sobretot durant la prèvia abans del Dakar, em va molt bé per l’altura aquest tipus d’entrenament. Però sobretot també m’agrada disfrutar de la Molina fent esquí alpí després del Dakar que tinc uns dies de més tranquil·litat i puc disfrutar d’una manera diferent de la neu.

 

 

  • Quant fa que hi vens?

A la Molina hi he vingut sempre. Sobretot, vinc molt des de que visc a Seva ja que em queda molt a prop i a més a més està molt bé l’estació.

 

  • Perquè la vas escollir? Què és el que més t’agrada d’ella?

El que més m’agrada de la Molina és l’ambient familiar que hi ha i les instal·lacions, també m’agrada que estigui a prop de casa (haha). Quant hi ha neu i el temps ho permet, la neu i les condicions sempre són molt bones així que és un lloc perfecte per esquiar.

 

 

  • Com t’ajuda el teu entrenament a La Molina per realitzar les teves competicions?

L’entrenament a la Molina d’esqui de muntanya està molt be perquè treballes la resistència amb alçada, i és molt bo. Sobretot abans del Dakar que es quan treballem més aquest tipus d’entrenament.

 

  • Fas alguna altra activitat a La Molina com esquí alpí?

Si, com deia faig esquí alpí quan torno del Dakar que sent una època de més tranquil·litat disfruto molt practicant aquesta especialitat a la neu. Sobretot, abans del Dakar procuro no fer molt esquí alpí i en cas de fer-ne vaig amb compte pel tema lesions.

 

  • Què és per a tu la Molina? Quina relació tens amb ella?

La Molina per mi és un espai on puc tant entrenar com desconectar en diferents èpoques de l’any i l’entorn és molt bonic. És molt agraït molt practicar esport amb vistes i paisatges com els de la Molina.

 

  • Algun desig pels 75 anys de La Molina?

Per la Molina desitjo que com a mínim pugui celebrar 75 anys més i que sobretot tots puguem continuar disfrutant-hi fent esport!

 

 Moltes gràcies, Laia!

 En el següent video podreu veure els seus entrenaments, no us ho perdeu!

 

 

Febrer 16, 2018
FGCAltres webs d'FGC Turisme
Top
x
Les meves reserves
Introdueixi el número de localitzador i l'email per consultar la seva reserva i poder cancelar-la o modificar-la.