932 041 041

Vida d’un guarda – Entrevista a Willy del Refugi Ulldeter (2.220m)

En Willy ha viscut 11 temporades d’hivern a Ull de Ter, i es sent un privilegiat per guardar l’hereu del que va ser un dels refugis pioners de l’excursionisme. Voleu saber com és la vida d'un guarda?

Guillem Fernández, més conegut com a “Willy” és el guarda del Refugi Ulldeter, situat a la cota 2.200, ben aprop de Vallter2000.

 

En willy ha viscut 11 temporades d’hivern a Ull de Ter, i es sent un privilegiat per guardar l’hereu del que va ser un dels refugis pioners de l’excursionisme.

 

Voleu saber com és la vida de guarda a un dels refugis pioners o quines activitats fer aprop del refugi? Mireu el video!

 

Podeu seguir les seves aventures a través de l’etiqueta #willielguardamas8000 o el perfil d’Instagram del Refugi instagram.com/refugi_ulldeter

 

 

Ull de Ter, un refugi històric entre l'esquí de muntanya i l'esquí alpí

 

El refugi es va construïr l'any 1940 després de que el refugi original, construït una mica més amunt, quedés en ruines després de la Guerra Civil. L’ubicació del nou refugi, a 10 minuts de la carretera, el fa accessible a tota classe de públic, tant families com experts en alta muntanya.

 

L'edifici compta amb 57 places i ofereixen servei de bar, activitats i fins i tot els pots demanar que et preparin un pícnic. A la seva pàgina web hi trobareu informació completa: http://www.ulldeter.net

 

Febrer 26, 2019
FGCAltres webs d'FGC Turisme
Top
x
Les meves reserves
Introdueixi el número de localitzador i l'email per consultar la seva reserva i poder cancelar-la o modificar-la.