932 041 041

Els imprescindibles de la Vall de Boí

La Vall de Boí és una petita vall amb un gran patrimoni natural i cultural obert a descobrir-lo. Si ens visites, no hauries de perdre els seus imprescindibles!

 

La Vall de Boí és un Patrimoni Mundial a través de les seves vuit esglésies romàniques i d’una ermita: la seva singularitat i excepcionalitat les han fet mereixedores d'aquest reconeixement. A més, a Sant Climent de Taüll podràs veure el vídeo mapping, que restitueix virtual i digitalment les pintures originals. També reprodueix el conjunt pictòric complet tal com era l’any 1123, convertint-se en una presentació que us ajudarà a entendre la tècnica pictòrica dels frescos romànics.

 


 

 

L’únic parc nacional de Catalunya, el Parc Nacional d’Aigüestortes i Estany de Sant Maurici, que ha estat certificat com a Destinació Starlight per la seva qualitat per a l’observació del cel. Tant a l’hivern com a l’estiu el paisatge del parc sorprèn, a més està farcit de rutes de diferents durades i nivells, donant l’opció a gaudir de la natura, la fauna i la flora a qualsevol dels visitants.

 


 

 

Un Patrimoni Cultural amb “La Festa del Foc als Pirineus”. La baixada de Falles se celebra des de mitjans de juny fins al tercer cap de setmana del mes de juliol. Tots el pobles de la vall, celebren aquesta festa relacionada amb el culte al sol per donar gràcies per les collites i per espantar els mals esperits. Des dels més petits als mes grans, aquesta tradició es manté viva fent que sigui la identitat pròpia de la Vall de Boí.

 


 

 

Taüll com a "Poble amb Encant", gràcies al seu atractiu i bellesa especial. Un captivador poble de muntanya amb cases de pedra i carrers empedrats, complementat per les esglésies de Sant Climent, el seu vídeo mapping, i Santa Maria. El seu entorn natural amb el Parc Nacional d’Aigüestortes al costat és únic. No deixem de banda les tradicions i la gent que hi viu i que són els que li donen aquesta identitat. El segell de Poble amb Encant promou el turisme fora dels principals pols d’atracció turística et dona l’opció de descobrir la diversitat i la riquesa cultural i paisatgística de pobles de Catalunya.

 


 

 

El Balneari de Caldes de Boí. Es troba en un entorn natural excepcional a 1.500 metres d'alçada, i porta d’entrada al parc nacional. Compta amb 37 brolladors d’aigües mineromedicionals de més de 16.000 anys d’història. Les aigües d’aquestes fonts, brollen a temperatures que oscil·len entre els 4 i els 56 ºC amb el que permeten realitzar més de 2.000 tractaments amb finalitats terapèutiques. La varietat de les aigües fa que el balneari estigui al llibre Guinness dels Rècords. A més dels serveis també destacar les estufes naturals, la piscina climatitzada, els jacuzzis, els vaporariums, el hammam natural. En definitiva, un indret on relaxar-se, recuperar-se, fer esport, estar en contacte amb la natura i deixar-se cuidar, en un entorn excepcional.

 

Font: https://vallboi.cat/cat

Fotos d'Òscar Rodbag

Gener 07, 2021
FGCAltres webs d'FGC Turisme
Top
x
Les meves reserves
Introdueixi el número de localitzador i l'email per consultar la seva reserva i poder cancelar-la o modificar-la.