932 041 041

 

El Cau de la Marmota és sinònim de diversió assegurada. El lloc ideal on els més menuts i menudes poden viure les aventures més divertides cada cap de setmana: amb fang, pintura, construccions, teatre o circ. Envoltats de la natura i acompanyats de l’animal emblemàtic de la Vall de Núria: la Marmota!

 

Des del matí fins al migdia, les famílies que tenen fills entre els 4 i 10 anys, podran gaudir de l’esquí amb total tranquil·litat. Mentrestant, els més petits de la casa s’ho estaran passant d’allò més bé fent activitats amb la neu, jugant, fent manualitats, ballant o cantant amb els altres nens i nenes.

 

 

Cada setmana de la temporada d’esquí, el mini club organitzarà activitats lúdiques segons les diferents temàtiques, les quals aniran rotant cada mes.

 

Aquest mes de desembre, per exemple, els menuts podran gaudir de la natura amb les passejades programades per la Vall, s’ho passaran d’allò més bé al Jardí de Neu, i estimularan la seva faceta artística fent un collage de tardor! Totes aquestes activitats, i moltes més, es duran a terme al Cau de la Marmota, i seran gratuïtes per allotjats a l’hotel i als apartaments.

 


 

Horaris del Cau de la Marmota - Vall de Núria

Desembre 09, 2019

Explora el territori amb nosaltres

FGCAltres webs d'FGC Turisme
Top
x
Les meves reserves
Introdueixi el número de localitzador i l'email per consultar la seva reserva i poder cancelar-la o modificar-la.