932 041 041

En els pròxims dies moltes persones gaudiràn de vacances nadadalenques en familia, parella o amb amics, per la qual cosa, Vall de Núria, encuadrada en un marc natural màgic, entre les muntanyes i on l’hivern es mostra en la seva esplendor, ens trasllada al paisatge nadalenc ideal.

Però no tot és esquiar i jugar a la neu, per aixó Vall de Núria té en compte a tothom amb la seva oferta d’oci, voleu saber en què consisteix? Seguiu llegint!

Els més petits podran fer tot tipus de tallers i activitats amb monitors al Cau de la Marmota com tallers de manualitats, contacontes, mini tir amb arc etc.

 

 

Però els més aventurers i actius també podran trepar pel rocòdrom o el parc d’aventura als arbres o llençar-se pel tubbing o en trineus, activitats al Parc Lúdic.

 

 

 

 

Heu pujat alguna vegada en una màquina retrac? A Vall de Núria també podreu descobrir aquesta passejada tant original.

 

I el busseig? Us agrada? Si la resposta es si, i us agraden les activitats diferents i extremes, no us podeu perdre el busseig sota el gel, una experiència única!

 

 

Si no voleu renunciar a la neu i us veieu amb ganes de fer exercici podeu realitzar també sortides amb raquetes de neu (Fins i tot, en una sortida nocturna) o fer una ruta guiada fent esquí de muntanya.

 

 

 

A més, els clients allotjats a l’Hotel Vall de Núria podran accedir a una oferta més àmplia de activitats de lleure per a tots, com tallers de dansa, d'astronomia,  bingo, cinema o tir amb arc.

 

I a vosaltres, què us agradaria fer aquest Nadal a Vall de Núria?

Desembre 15, 2017
FGCAltres webs d'FGC Turisme
Top
x
Les meves reserves
Introdueixi el número de localitzador i l'email per consultar la seva reserva i poder cancelar-la o modificar-la.