932 041 041

Potser alguna vegada heu imaginat el dia del vostre casament, potser el veieu celebrant-se en un entorn natural i tranquil. Doncs si és així i sou amants de la muntanya, Vall de Núria es presenta com un paratge ideal per celebrar un dels dies més importants de la vostra vida.

 

 

 

Com podeu arribar a Vall de Núria?

Mitjançant l’encisador cremallera de Vall de Núria, amb el seu cotxe saló, tant el nuvis com els convidats podran gaudir d’un recorregut màgic fins arribar a Vall de Núria, enclaustrada i rodejada, a 2000 metres d’alçada, per un entorn de gran bellesa paisatgística, que serà el prefaci d’un dia de somni.

 

 

On i com celebrar la cerimònia?

Casar-se al bell mig de la natura no es contradiu amb fer-ho amb totes les comoditats i la fastuositat de les celebracions a altres indrets.

La celebració de l’enllaç es realitza al famós Santuari de la Mare de Déu de Núria, el qual compta amb un paper molt important en la vida religiosa i tradicional del nostre país, siguent, darrere del Santuari de Montserrat, el més popular i visitat de Catalunya, i de gran bellesa arquitectònica.

 

 

 

I el banquet i la festa posterior?

No hi ha casament que es preï sense una festa. La festa i la estada dels nuvis i dels convidats que ho desitgin, es durà a terme a L’Hotel Vall de Núria, de tres estrelles. Situat a peu de pistes, i únic hotel d’Espanya i dels Pirineus accesible nomès en un pintoresc tren cremallera que uneix el poble de Ribes de Freser amb l’estació, confereix una agradable sensació d’aïllament i privilegi per aquest dia.

Al seu interior, tant els salons com la seva decoració general aporten una gran personalitat, així com molta pau i tranquil·litat. Així mateix, la nova ala “Sant Josep” ofereix 10 habitacions familiars i 10 apartaments de 2 a 6 places amb un nivell de confort excepcional.

D’igual manera, la ubicació d’aquest hotel permet que tant a l’hivern com a l’estiu les famílies puguin gaudir de diverses activitats per a tots.

 

El banquet de la cerimònia és també un altre punt destacable, ja que Vall de Núria ofereix un banquet exclusiu amb productes de la terra perfectament plantejats i presentats, vins exquisits, aperitius freds i calents, carns, peixos i opcions vegetarianes, coronant aquest menjar deliciós amb una àmplia varietat de postres.

 

 

 

Els complements

I com a detall final, Vall de Núria té tot tipus de complements que oferir a la parella, com la inclusió d’una habitació suite per els nuvis a la nit de noces, descomptes en l’allotjament dels convidats, la decoració floral de les taules, la impressió dels menús, targetes i ninots del pastís, la degustació del menú a escollir per 6 persones i l’oportunitat de gestionar els serveis de fotografía, disc-jockey i decoració floral per la resta d’espais si es desitja.

 

 

 

Si esteu buscant un lloc diferent  pel vostre casament perquè no us apropeu a Vall de Núria?

Tota la informació aquí o posant-vos en contacte amb el departament comercial al 972 73 20 20 o [email protected]!

 

 

 

Juliol 31, 2017
FGCAltres webs d'FGC Turisme
Top
x
Les meves reserves
Introdueixi el número de localitzador i l'email per consultar la seva reserva i poder cancelar-la o modificar-la.