932 041 041

DESCOBREIX EL PROJECTE ECOVALL DE VALL DE NÚRIA!

Vall de Núria juga un paper clau en matèria de sostenibilitat posicionant-se com una destinació compromesa amb el medi ambient. De fet, la Vall es proposa la idea d’esdevenir un referent gràcies al desenvolupament del Projecte Ecovall

 

 

A continuació t’expliquem tot el que has de saber sobre la iniciativa!

 

El Projecte Ecovall és l’eina que s’impulsa per tal de reforçar l'adaptació davant el canvi climàtic i s’encarrega de la definició de futures estratègies. Totes aquestes estan enfocades a millorar, conscienciar i establir unes línies d’actuació per a una gestió responsable i d’acord amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible.

 

És així com Vall de Núria traça una meta definida: enfortir la seva responsabilitat davant del canvi climàtic proposant un seguit de mesures per preservar l’entorn excepcional que encarna la Vall. 

 

 

Parlem de la promoció de fonts energètiques netes i renovables, de l’abandonament progressiu del gasoil o de la substitució de vehicles de motor de combustió per 4x4 elèctrics. La intenció és posar en valor, preservar i promocionar el capital natural millorant l’eficiència en la gestió de l’impacte medioambienal.

 

 

Un dels fonaments primordials de l’Ecovall se centra a eradicar la presència del plàstic a totes les àrees de restauració de la Vall. Es busquen alternatives innovadores i sostenibles per tal de minvar el greu impacte del plàstic en l’ecosistema. Alhora es pretén millorar la gestió de residus assegurant que tots aquests es tracten de forma responsable per mantenir intacte l’espectacularitat de l’entorn.

 

A més, l’accés més còmode a Vall de Núria és a través del mitjà de transport més ecològic i sostenible: el tren cremallera impulsat per energia solar. És així com es posa en funcionament un sistema modernitzat que permet gaudir de la bellesa de la Vall mentre es contribueix a tenir cura de l’espai per conservar-la en el seu estat més pur.

 

Per tant, el Projecte Ecovall dóna resposta a un dels eixos de l’estratègia d’FGC Turisme, el de la sostenibilitat ambiental, acció climàtica i protecció del capital natural que anima a escollir sempre el camí sostenible.

 

Ara que ja coneixes totes les mesures que estem duent a terme… T’uneixes en aquest recorregut cap a un futur més responsable amb el medi ambient?

Septembre 04, 2023
FGCAltres webs d'FGC Turisme
Top
x
Les meves reserves
Introdueixi el número de localitzador i l'email per consultar la seva reserva i poder cancelar-la o modificar-la.